Vibracions Ampliar

Vibracions Vol.1

E631

Nou producte

Aquests poemes tenen en comú el fet de parlar de coses senzilles que ens evoquen sentiments o sensacions de pau i de plenitud.

Més detalls

13,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època S. XX
    Subtítols / Parts La Nit - Es desperta una promesa - Vibracions - El sol que em desperta - M'endinso en la foscor de la nit - Quan siguis fum o boira.
    Instruments Veu, Piano
    Idioma del text català
    Pàgines 28
    Durada 12 min.
    Contingut Partitura
    Altres Mercè Corretja (poemes)
    Edició Paper

    Aquests poemes tenen en comú el fet de parlar de coses senzilles que ens evoquen sentiments o sensacions de pau i de plenitud que tots hem sentit alguna vegada com l’escalfor del sol, un instant de silenci, el vent a la cara, un raig de llum, l’inici de la primavera, etc. Són poemes de descoberta i alhora són, també, una invitació a deixar-se portar per les imatges i a intentar descobrir aquestes sensacions dins d’un mateix. En definitiva, els poemes ens parlen de sentir l’autèntica aventura de viure sense pors ni angoixes, intentant gaudir de cada pas i de cada instant.
    La música subratlla i amplifica la sensació d’alegria i de benestar i dóna a la poesia una dimensió més lúdica. La veu juga, recita, a estones s’enfila i s’allibera, però manté sempre la melodia, el ritme i un cert misteri, component essencial de tota obra artística.

Accesoris

30 productes més a la mateixa categoria: