Recordant Chopin Ampliar

Recordant Chopin

E784

Nou producte

Articulada en dues seccions sense solució de continuïtat, l’obra parteix d’un clima proper als Nocturns del compositor polonès, amb colors i harmonies delicats, sobre el qual va elevant-se una línia melòdica cada cop més activa i ornamentada...

Més detalls

17,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època s. XX
  Instruments Piano
  Pàgines 24
  Durada 10 min.
  Contingut Partitura
  Edició Paper

  Una vegada més, Joan Guinjoan, retorna al seu instrument, el piano.

  Aquesta obra, dedicada a Leopoldo Rodés i encarregada pel Palau de la Música Catalana, va ser estrenada i enregistrada per José Menor.

  Articulada en dues seccions sense solució de continuïtat, l’obra parteix d’un clima proper als Nocturns del compositor polonès, amb colors i harmonies delicats, sobre el qual va elevant-se una línia melòdica cada cop més activa i ornamentada, amb una aparent llibertat rítmica molt personal que li atorga un cert caire d’improvisació i, alhora, amb tensions i distensions característiques del Romanticisme primerenc al que evoca. La segona part homenatja el moviment final de la Sonata fúnebre op.35, amb un vertiginós passatge octavat que recorre el teclat amb les dues mans, amb un virtuosisme inquietant i trapella, no exempt de reminiscències temàtiques del moviment anterior.

   (Extret del comentari de Josep Ma Guix per al CD “A Riudoms” Solfa Rec. 1603270)

30 productes més a la mateixa categoria: