Toquem... el piano Vol. 1 Ampliar

Toquem... el piano Vol. 1

E121

Nou producte

"Toquem... el piano" és un recull de peces breus dirigides als joves estudiants de l'instrument per tal que s'iniciïn en la música de cambra.

Més detalls

11,90 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts El petit vailet, Plou i fa sol, Nadala, Quinze són quinze, Cànon, Fes-te encí fes-te enllà, El gegant del pi, Cançó de fer arnes, Les ninetes ploren, Foc de Sant Joan, Cargol treu banya, Els putxinel·lis. Indicacions tècniques.
  Instruments Piano solo, a 4 i a 6 mans
  Pàgines 48
  Contingut Partitura amb il·lustracions de Fina Rifà
  Edició Paper

  Considerant la nostra cançó popular com un emotiu element de referència, han elaborat un treball imaginatiu i ple de troballes on l'infant, fent música amb els companys, aprendrà, d'una manera natural i engrescadora, a fer servir els diferents elements de tècnica de base i a iniciar-se en la música de cambra.

  Miquel Farré

  Toquem... el piano és un recull de peces breus d'un particular valor pedagògic ja que la seva música, al marge del seu valor artístic, persegueix l'objectiu de fer conèixer a aquells que s'inicien en l'estudi de l'instrument les traces i els elements que més caracteritzen el llenguatge de la música del segle XX.

  Francesc Taverna-Bech

Accesoris

8 productes més a la mateixa categoria: