Calidoscopi I Ampliar

Calidoscopi I

AC027

Nou producte

Els vuit moviments breus que integren el Calidoscopi I de Francesc Taverna-Bech s’articulen al voltant d’una sèrie de dotze sons –quasi mai seguida en l’ordenació original– i un motiu de caire rítmic.

Més detalls

13,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts 8 moviments
  Instruments Piano
  Pàgines 16
  Durada 9 min.
  Contingut Partitura
  Edició Paper

  Aquest cicle pianístic que originalment constava de set peces va ésser composat entre el 1977 i el 1979 i posteriorment va ser ampliat amb una mena de preludi. El va estrenar el pianista cubà Alberto Ráfols l’any 1982 al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.
  Els vuit moviments breus que actualment l’integren s’articulen al voltant d’una sèrie de dotze sons –quasi mai seguida en l’ordenació original– i un motiu de caire rítmic. Ambdós elements desenvolupen un seguit d’imatges sonores que, si a vegades poden prendre l’aspecte d’una variació, més aviat s’emparenten amb les que lumínicament es produeixen en un calidoscopi.
  L’any 1979 vaig fer-ne una versió per a quintet instrumental (flauta, clarinet, piano, violí i violoncel) –tret del preludi- que es va estrenar pocs mesos després d’haver-la acabat i per tant força abans que l’original per a piano.


  Francesc Taverna-Bech

30 productes més a la mateixa categoria: