Tríptic romàntic - Solemnial - Rondó giocoso - Preludi Ampliar

Tríptic romàntic - Solemnial - Rondó giocoso - Preludi

E677

Nou producte

Aquestes petites obres pianístiques de Josep Garcia Gago reflecteixen el sabor i l’aroma de l’època o el caràcter escollits, així com el valor de ser original.

Més detalls

15,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts Tríptic romàntic: I.Schumanniana - II.Berceuse - III.Impaciència
  Instruments Piano
  Pàgines 32
  Durada 19 min.
  Contingut Partitura
  Edició Paper

  Aquí presentem un seguit de petites obres pianístiques escrites entre 1955 i 1957, d’una inspiració noble i serena que, conservant el seu propi estil personal, reflecteixen en cadascuna el sabor i l’aroma de l’època o el caràcter escollits, així com el valor –anava a dir audàcia- de ser original. Originalitat que consisteix en la recerca d’actualitzar les normes tardoromàntiques a les tendències musicals de la segona meitat del segle XX. Normes que s’enlairen, per dret propi, a la categoria de tècnica i estètica de la bellesa en els estils de tots els temps.
  Sense pretensions transcendentals, aquestes obres per a piano, alguna d’elles no exemptes de dificultat, especialment la intitulada Impaciència dins el Tríptic Romàntic, són avui una lliçó de veritable música, per la claredat de les seves línies melòdiques, per la fluïdesa del desenvolupament temàtic i l’harmoniosa estabilitat de la seva arquitectura.


  Josep M. Garcia Plaja

30 productes més a la mateixa categoria: