Petita Suite Nadalenca Ampliar

Petita Suite Nadalenca

E642

Nou producte

La música de Consuelo Colomer és fresca, entenedora, que ofereix generosament un ampli espai per a la creativitat de l’intèrpret.generosament un ampli espai per a la creativitat de l’intèrpret.

Més detalls

12,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Subtítols / Parts Espera - Dansa - Cançó - Record - Camperola
  Instruments Piano
  Pàgines 28
  Durada 5 min.
  Contingut Partitura
  Edició Paper

  La facilitat pianística de Consuelo Colomer és sempre present al catàleg de Clivis Publicacions. Després de la suite Una mañana en el parque (E416 ed. 2001) any rere any s’han succeït diferents series de composicions per a piano entre les quals hi trobem CaprichosReminiscènciesCalidoscopiDedicatòriesPolicromiesLes EstacionsImprovisación i unes Petites Variacions aptes per a estudiants de nivell elemental.

  Aquesta obra que us oferim ara també en forma de cinc escenes inspirades en l’època nadalenca en que tants i tants records ens vénen a la memòria:
  I. Espera, tot desitjant que arribin les festes; II. Dansa, una peça de caràcter alegre; III. Cançó amb arrels tradicionals; IV. Record que evoca una certa nostàlgia del passat, i finalment V. Camperola que amb un allegretto ens transmet l’alegria de viure.
  La música de Consuelo Colomer és fresca, entenedora, oferint generosament un ampli espai per a la creativitat de l’intèrpret.


  David Puertas

30 productes més a la mateixa categoria: