Esguards silents Ampliar

Esguards silents

E558

Nou producte

Esguards silents és un concert per a guitarra i orquestra de corda en tres moviments, titulats Incertesa, Desconcert i Desolació. Cada un d’aquests moviments pretén expressar l’estat anímic, tal com el pot percebre un nen d’un país qualsevol, davant dels horrors d’una guerra.

Més detalls

26,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Incertesa - Desconcert - Desolació
  Instruments guitarra, orquestra de corda
  Pàgines 60
  Durada 15 min
  Contingut Partitura i part de guitarra
  ISMN 979-0-3502-0572-9
  Observacions Les particel·les d’orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial.
  Altres Àlex Garrobé (digitació)
  Edició Paper

  Esguards silents va ser composada l’any 2003 per a poder ser estrenada el mateix any a la ciutat argentina de Rosario, interpretada per l’excel·lent guitarrista també argentí Sergio Puccini amb la Orquesta Municipal de Cámara de la mateixa ciutat.
  Es tracta d’un concert per a guitarra i orquestra de corda en tres moviments titulats, Incertesa, Desconcert i Desolació.
  Cada un d’aquests moviments pretén expressar l’estat anímic, tal com el pot percebre un nen d’un país qualsevol, davant dels horrors d’una guerra. L’obra està dedicada a tots aquests nens.
  La inspiració per a construir aquesta obra va sorgir de l’impacte de certes imatges emeses per la televisió en el moment de l’esclat de la guerra que els Estats Units d’Amèrica va declarar contra l’Irak.

Accesoris

21 productes més a la mateixa categoria: