Nou tractat pràctic d'instrumentació per a cobla Ampliar

Nou tractat pràctic d'instrumentació per a cobla

N014

Nou producte

En aquest manual s'hi recullen, a partir dels principis bàsics o universals de l'orquestració, els recursos propis del nostre conjunt autòcton, contemplats -en alguna mesura- com una aplicació específica dels anteriors.

Més detalls

36,25 € amb impostos

Edició: Paper

  Època 1999
  Idioma del text Català
  Pàgines 116
  Contingut Inclou CD amb 88 exemples i la sardana "Pel nostre ideal"
  Edició Paper

  En aquest manual s'hi recullen, a partir dels principis bàsics o universals de l'orquestració, els recursos propis del nostre conjunt autòcton, contemplats -en alguna mesura- com una aplicació específica dels anteriors. Lluís Albert, home d'una vasta cultura musical, és -d'una banda- un bon coneixedor del tractats d'orquestració de Berlioz, Rimsky-Korsakof i Ravel. D'altra banda -i no en va- fou un dels 17 deixebles que assistiren al famós "Curset d'instrumentació per a cobla" impartit pel mestre Joaquim Serra el febrer del 1948; una convocatòria que també compta amb la valuosa participació del mestre Joan Lamote de Grignon.
  Així, doncs, el volum que tenim a les mans representa una eina precisa i eficaç; per a poder obtenir de la cobla els millors resultats sonors o, altrament dit, per què aquells que vulguin endinsar-se en l'escriptura coblística puguin trobar el camí per aconseguir el llenguatge instrumental més adient per a les seves composicions.

8 productes més a la mateixa categoria: