Cançons de ciutat Ampliar

Cançons de ciutat (4 Cançons)

DE579

Totes aquestes Cançons de ciutat són molt assequibles per a tots els nivells de corals i ben segur que si proveu de fer-les cantar us satisfaran i comprovareu que l’acompanyament de piano els hi dona molta força i una base rítmica potent.

Més detalls

10,47 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts L’home del banc - Amb dues rodes - T’he buscat - Ciutat encantada
  Instruments Cor SAT/B, pno.
  Idioma del text català
  Pàgines 36
  Durada 18 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0640-5
  Observacions Inclou la traducció de les lletres al castellà i a l'anglès // Cada cançó d'aquest recull es pot adquirir per separat. Contacti amb l'editorial.
  Preu edició impresa 15,60€
  Altres Bernat Romaní Cornet (text)
  Edició Digital

  L'home del banc: ens parla d’un indigent; on fa un joc de paraules amb l’home encorbatat, yupi, director de banc, que per una sèrie de circumstàncies, ha acabat sent l’home del banc... de la plaça.
  Amb dues rodes: glossa el gran nombre de bicicletes que a la ciutat s’esmunyen entre els cotxes. Cançó molt rítmica amb onomatopeies que descriuen el bullici de la ciutat.
  T’he buscat: Cançó més pausada que ens descriu l’aglomeració de gent de la ciutat on pots no coincidir mai amb la persona que desitges.
  Ciutat encantada: és una cançó fantàstica on tot és vist amb els ulls de les fades, les bruixes, els gegants i els diables.
  Totes aquestes cançons són molt assequibles per a tots els nivells de corals i ben segur que si proveu de fer-les cantar us satisfaran i comprovareu que l’acompanyament de piano els hi dona molta força i una base rítmica potent.

Accesoris

30 productes més a la mateixa categoria: