Bestiari Ampliar

Bestiari (12 poemes de Pere Quart)

E730

Nou producte

Aquestes peces han estat escrites amb un llenguatge poc habitual en Manuel Oltra que les fa singulars, i que al llarg dels anys han obtingut un gran reconeixement per part dels millors cors de Catalunya.

Més detalls

26,00 € amb impostos

La quantitat mínima de comanda per a aquest producte és 12

Edició: Paper

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Mosques i mosquits (cànon) - Pregadéu - Coccinel•la - Xanguet - Pingüí - Gripau - Bacil - Colomí - Rata-pinyada - Rossinyol caduc - Elefant
  Instruments cor SATB
  Idioma del text català
  Pàgines 52
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0914-7
  Altres Dotze poemes de Pere QUART
  Edició Paper

  De l’amistat i l’estreta col•laboració que des dels anys 50 hi havia entre el Manuel Cabero, director del Cor Madrigal, i el compositor en van sorgir un gran nombre de les seves harmonitzacions i composicions que eren ràpidament estrenades per aquell cor que gaudia d’un gran prestigi. Ja als anys 60, Cabero va encarregar a Oltra que li composés un cicle de cançons sobre el Bestiari de Pere Quart, fent servir elements i harmonies que no hagués utilitzat abans. Varen ser estrenades pel Cor Madrigal a mesura que les anava composant en les diferents etapes. Per a la composició d’aquestes peces, el mestre Manuel Otra ha utilitzat 12 dels 45 poemes que inclou el recull titulat BESTIARI de l’escriptor Joan Oliver “Pere Quart”, editats en el llibre Obra de Pere Quart de l’Editorial Fontanella de Barcelona en la seva primera edició datada l’abril de 1963. L’obra literària havia estat guardonada amb el Premi Folguera de l’any 1936. L’edició de la partitura ha estat realitzada per Josep Maria Serracant amb la supervisió de l’autor. Clivis té el goig de poder presentar l’edició completa d’aquest cicle com a homenatge als dos grans homes que el van fer realitat Manuel Oltra i Manuel Cabero.

30 productes més a la mateixa categoria: