Magnificat Op. 11 Ampliar

Magnificat Op. 11 (Cor i Orqu.)

E747

Nou producte

El Magnificat pren el text de l‘evangeli de Lluc, en el qual la Mare de Déu lloa les meravelles del creador i reflexiona sobre la història del seu poble.

Més detalls

34,33 € amb impostos

Edició: Paper

  Època s. XX
  Subtítols / Parts 1.Magnificat - 2.Quia respexit - 3.Quia fecit mihi magnam - 4.Et misericordia - 5.Fecit potentiam - 6.Suscepit Israel - 7.Gloria Patri
  Instruments choir SSAB-2110-0000-pno.-string
  Idioma del text llatí
  Pàgines 91
  Durada 25 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-1013-6
  Observacions Les parts per a cor estan disponibles amb la referència C0533 (http://www.clivis.cat/ca/cor-mixt/438-magnificat-op-11.html). Els materials d’'orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l'’editorial.
  Edició Paper

  S‘estructura en 7 parts, que subdivideixen el text en unitats temàtiques. Musicalment, cada part és una unitat independent, en sintonia amb l‘expressió del text que es canta. Seguint la tradició, l‘últim número és la doxologia Gloria Patri.
  L‘obra va ser composta a l‘estiu del 2008 i estrenada a la primavera del 2009 a Reutlingen (Baden-Württemberg, Alemanya). Els intèrprets foren la Coral i l‘Orquestra del Conservatori de Sant Cugat del Vallès i el Junges Ensemble de Reutlingen.
  L‘obra té una dificultat mitjana, tant pel cor com per l‘orquestra. És per a cor SSAB sense solistes i està especialment pensada per a cor juvenil, amb una sola veu greu que evita registres extrems.


  Raimon Romaní

Accesoris

4 productes més a la mateixa categoria: