Suite Rovira i Virgili (Cor i Orquestra) Ampliar

Suite Rovira i Virgili (Cor i Orquestra)

E826

Nou producte

Aquesta Suite va ser composta a partir d’uns poemes dels llibres “La Collita Tardana” i “La Collita Darrera”, d’Antoni Rovira i Virgili (1882-1949), periodista, escriptor i polític nascut a Tarragona.

Més detalls

38,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època s. XX
  Subtítols / Parts I. Matinal, II Les Músiques profundes, III. Pentagrama burlesc, IV. Cant sense enyorança, V. Oda a Tarragona.
  Instruments CoroSATB-1111.1111-Timp.Perc.String
  Idioma del text català
  Pàgines 66
  Durada 30 min.
  Contingut Partitura
  ISMN 9790350211379
  Observacions Materials d'orquestra en règim de lloguer, contacti amb l'editor info@clivis.cat Partitura cor i piano Ref: C0561
  Altres Antoni Rovira i Virgili (1882-1949) (Text)
  Orquestres si
  Edició Paper

  Aquesta Suite va ser composta a partir d’uns poemes dels llibres “La Collita Tardana” i “La Collita Darrera”, d’Antoni Rovira i Virgili (1882-1949), periodista, escriptor i polític nascut a Tarragona. El meu desig ha estat captar la seva íntima intenció, l’essència i l’aroma que s’amagava entre les paraules, els sentiments, els pensaments i els records dels seus poemes escrits a l’exili, amb la intenció que la música hi vibrés en consonància.

  L’obra va ser fruit de l’encàrrec de Montserrat Ríos, directora del Cor de la URV i de Miquel Massana, director de l’Orquestra de la URV, per celebrar el 30è i 20è aniversari de les dues formacions, respectivament. A ells està dedicada així com a la Universitat Rovira i Virgili.

  Vull dedicar-la també a la memòria de l’autor i a la seva família, a qui agraeixo totes les facilitats per poder endinsar-me en el seu món; així mateix, a tots els refugiats que malauradament encara avui han de fugir de les seves terres en circumstàncies molt difícils i extremes. Amb el desig que la música i la poesia ens ajudin a fer un món més just i en pau. Gràcies a tots els que m’heu donat suport, d’una manera o altra, en el procés.

  Cada una de les peces de la Suite es pot interpretar de manera independent. També està disponible la versió per a cor i piano.

  Carlota Baldrís

Accesoris

4 productes més a la mateixa categoria: