Recitatiu i Fuga EAG - 3 Laments o Elegia Ampliar

Recitatiu i Fuga EAG - 3 Laments o Elegia

DE727

Bozzo, David Autor:
Bozzo, David

Dues petites peces que descriuen amb elements de treball diferents l’estat d’ànim del compositor.

Més detalls

7,56 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments violí
  Pàgines 12
  Durada 8 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0846-1
  Preu edició impresa 13€
  Edició Digital

  Recitatiu i Fuga EAG
  L’obra va ser composada entre abril i maig de 2010 i està dedicada a qui va ser el meu professor de violí durant 4 anys al Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, Eduard Arnau. Va ser revisada pel violinista Francisco Jimeno qui la va estrenar 2012.
  Cada moviment s’inicia amb la cèl·lula de notes Mi, La i Sol, corresponent en la nomenclatura anglesa i alemanya amb les inicials d’Eduard Arnau Grau. Tanmateix, el coral luterà que interromp la fuga, Herlich thut mich verlangen, comença amb la mateixa cèl·lula.

  3 Laments o Elegia
  L’obra va ser composada entre juny i juliol de 2012 a petició del violinista Francisco Jimeno en el marc de la nostre col·laboració, qui també en va fer la revisió i la va estrenar.
  3 Laments o Elegia és una obra enigmàtica. El procés de treball porta al mateix Francisco a aquesta reflexió: “No sabem de què es lamenta el compositor, però està clar que dialoga amb ell mateix en un intent de comprendre la naturalesa del dolor que pateix. Què ha mort en ell que necessita cantar-ho? Cada lament és una evolució en el camí que el portarà a assimilar la seva pèrdua.”

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

3 productes més a la mateixa categoria: