Saxofoncromático Ampliar

Saxofoncromático

DE664

El Saxofoncromático és un mètode per a l'estudi de grau superior de saxòfon, basat en exercicis de progressió cromàtica, amb la finalitat de perfeccionar la digitació en tots els registres de l'instrument.

Més detalls

14,54 € amb impostos

Edició: Digital

  Subtítols / Parts Ejercicios de progresión cromática para el perfeccionamiento de la digitación, en todos los registros del saxofón
  Instruments saxòfon
  Idioma del text castellà / anglès
  Pàgines 120
  ISMN 979-0-3502-0728-0
  Preu edició impresa 25€
  Edició Digital

  Aquest treball pedagògic, amb nivell de Grau Superior, és de primera necessitat per a completar la formació d'un saxofonista. Les articulacions i fórmules que es recomanen en cada un dels exercicis, especialment en aquells en els que s'han usat divisions irregulars, com cinquets i sisets, van encaminades a vèncer les dificultats que representa adquirir el domini complet de la digitació i de la rítmica, així com a perfeccionar i agilitzar el picat, que ha de fer-se de manera fina, delicada, i elegant a la vegada.
  La combinació de tots aquests elements juntament amb els matisos constitueixen mitjans d'expressió d'una importància trascendental en els diferents estils d'interpretació, per la qual cosa s'aconsella l'estudi meticulós d'aquests.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

2 productes més a la mateixa categoria: