Saxofoncromático Ampliar

Saxofoncromático

E664

Nou producte

El Saxofoncromático és un mètode per a l'estudi de grau superior de saxòfon, basat en exercicis de progressió cromàtica, amb la finalitat de perfeccionar la digitació en tots els registres de l'instrument.

Més detalls

25,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Subtítols / Parts Ejercicios de progresión cromática para el perfeccionamiento de la digitación, en todos los registros del saxofón
    Instruments saxòfon
    Idioma del text castellà / anglès
    Pàgines 120
    ISMN 979-0-3502-0728-0
    Edició Paper

    Aquest treball pedagògic, amb nivell de Grau Superior, és de primera necessitat per a completar la formació d'un saxofonista. Les articulacions i fórmules que es recomanen en cada un dels exercicis, especialment en aquells en els que s'han usat divisions irregulars, com cinquets i sisets, van encaminades a vèncer les dificultats que representa adquirir el domini complet de la digitació i de la rítmica, així com a perfeccionar i agilitzar el picat, que ha de fer-se de manera fina, delicada, i elegant a la vegada.
    La combinació de tots aquests elements juntament amb els matisos constitueixen mitjans d'expressió d'una importància trascendental en els diferents estils d'interpretació, per la qual cosa s'aconsella l'estudi meticulós d'aquests.

8 productes més a la mateixa categoria: