Música simfònica Hi ha 90 productes.

  • 14,00 €

    Autor: Borgunyó, Agustí

    Edició: Paper

    Les Two pieces for string orchestra tenen l’encant propi del llenguatge d'Agustí Borgunyó: senzillesa, frescor, elegància i comunicació directa sense cap interès especulatiu, amb un alè mediterrani ben present des del primer compàs.

    14,00 €
  • 18,80 €

    Autor: Ortega, Miquel

    Edició: Paper

    Aquesta obra neix a partir d'una cançó molt curta escrita en la primavera del 1984 que pertany a un cicle de 20 cançons, titulat Les quatre estacions amb textos de Josep Carner.

    18,80 €
  • 34,30 €

    Autor: Toldrà, Eduard

    Edició: Paper

    Empúries, l’antiga vil·la grega situada al nord-est del nostre país, ha estat font d’inspiració de nombroses obres artístiques i, especialment, d’obres musicals.

    34,30 €
  • 31,20 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Paper

    Estampes simfòniques consta de dues parts: Danza Gitana i Fiesta Andaluza.  El segon moviment s’estructura al voltant d’un aire de nocturn, mentre que el primer conté en la part central un ritme d’havanera.

    31,20 €
  • 18,72 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Paper

    Consta d’un Tema, sis Variacions, una Cadenza i la reexposició del tema. Aquestes petites seccions se succeixen sense interrupció amb la intenció de crear una obra d’un sol traç dins d’una estructura que massa sovint resulta discontinua.

    18,72 €
  • 40,00 €

    Autor: Larios, Oscar

    Edició: Paper

    La Rosa dels Vents d'Oscar Larios és un conte musical per a conjunt orquestral simfònic de grau elemental i narrador. Ha estat composada i arranjada per a ser interpretada per músics que, com a mínim, cursin el tercer o quart curs de grau elemental. Aquesta edició ha estat revisada i orquestrada per a procurar la màxima adaptabilitat de la plantilla...

    40,00 €
  • 41,60 €

    Autor: Ferrer, Enric

    Edició: Paper

    La unitat de les 4 cançons rau en els elements comuns, cèl·lules, girs melòdics que apareixen en diferents moments. Enric Ferrer sap mantenir un equilibri i crea una perfecta simbiosi, adaptant la música al poema al qual serveix.

    41,60 €
  • 23,27 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Paper

    Aquesta obra és brillant, enèrgica, en certs moments impressionista, en d’altres politonal o influenciada pel llenguatge del jazz, mostra de forma clara l’espiritualitat del seu autor.

    23,27 €
  • 14,45 €

    Autor: Puértolas, Pere J.

    Edició: Paper

    Aquesta obra consta de cinc moviments contrastats i, com assegura el seu autor, “és un divertiment sense cap altra pretensió que la de fer passar una estona agradable amb música directa i simpàtica, sense històries profundes”.

    14,45 €
  • 25,70 €

    Autor: Gols, Xavier

    Edició: Paper

    La música de Gols és fresca i dúctil amb passatges i apunts de la música popular de Catalunya, i ha estat interpretada pels millors intèrprets de cada moment.

    25,70 €
  • 40,20 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Paper

    De les obres escrites per Benejam a l'Equador destaca aquest Concerto Grosso, una obra enèrgica, sòlida, amb pinzellades de bon humor i molt representativa del seu llenguatge personal.

    40,20 €
  • 15,60 €

    Autor: González de la Rubia, Domènec

    Edició: Paper

    Instants de la natura per a orquestra de corda pretén donar una visió lírica, sempre expressiva, de la naturalesa. Alguns paisatges poden estar relacionats amb estats d’ànim i sentiments subjectius.

    15,60 €
Mostrant 13 - 24 de 90 elements