La rosa dels vents Ampliar

La rosa dels vents

E704

Nou producte

La Rosa dels Vents d'Oscar Larios és un conte musical per a conjunt orquestral simfònic de grau elemental i narrador. Ha estat composada i arranjada per a ser interpretada per músics que, com a mínim, cursin el tercer o quart curs de grau elemental. Aquesta edició ha estat revisada i orquestrada per a procurar la màxima adaptabilitat de la plantilla instrumental de que disposi cada conjunt.

Més detalls

40,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Instruments Narr-2121-2110-orff perc-perc-pf-archir.
  Idioma del text Català
  Pàgines 104
  Durada 40 min.
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0783-9
  Observacions Materials disponibles en venda. Per comprar les particel·les (ref. E715) contacti amb l'editorial. Hi ha disponible material substitutiu del narrador, per a més informació contacti amb l'editorial.
  Edició Paper

  La Rosa dels Vents d'Oscar Larios és un conte musical per a conjunt orquestral simfònic de grau elemental i narrador. L’obra és un encàrrec de Xavier Blanc, president de la fundació Camerata XXI, per a les colònies musicals infantils que anualment organitza la fundació des de fa més de vint anys. Va ser estrenada en el mes de juliol de 2010 amb una primera adaptació als músics que formaven, en aquelles colònies, el conjunt orquestral simfònic. Aquesta edició ha estat revisada i orquestrada per a procurar la màxima adaptabilitat de la plantilla instrumental de que disposi cada conjunt.
  L’obra ha estat composada i arranjada per a ser interpretada per músics que, com a mínim, cursin el tercer o quart curs de grau elemental. Així doncs, tant el llenguatge utilitzat com les tècniques d’execució s’ajusten al nivell tècnic de cada instrument en aquests cursos. Per tal de facilitar la lectura als petits músics la partitura es presenta sense indicació d’armadura.

Accesoris

8 productes més a la mateixa categoria: