Música de cambra Hi ha 313 productes.

  • 10,00 €

    Autor: Bertrand, Álvaro

    Edició: Paper

    Aquestes peces volen apropar el pianista a una petita part de la tradició catalana al mateix temps que oferim una eina didàctica.

    10,00 €
  • 18,00 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Paper

    Interessant obra pianística inspirada en episodis de Don Quijote de la Mancha.

    18,00 €
  • 14,00 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Paper

    Aquesta petita Suite evoca els canvis i matisos que es produeixen en el transcurs de l’any amb un llenguatge clàssic i molt suggeridor a la vegada.

    14,00 €
  • 26,00 €

    Autor: Salvat, Joaquim

    Edició: Paper

    La Sonata per a piano en do menor de Joaquim Salvat consta de tres moviments i és, des del punt de vista estètic, poc arriscada, però d’una brillantor i bellesa inqüestionables.

    26,00 €
  • 14,00 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Paper

    L’obra és de mitjana dificultat; és com anunciar davant del teclat quelcom d’inexplicable on l’intèrpret pot sentir-se implicat més enllà de combinacions tècniques massa complexes. L’obra provoca que l’intèrpret es deixi portar pels sentiments davant l’instrument.

    14,00 €
  • 13,00 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Paper

    Els vuit moviments breus que integren el Calidoscopi I de Francesc Taverna-Bech s’articulen al voltant d’una sèrie de dotze sons –quasi mai seguida en l’ordenació original– i un motiu de caire rítmic.

    13,00 €
  • 14,55 €

    Autor: Torrents, Mercè

    Edició: Paper

    Mediterrànies de Mercè Torrents és una suite per a piano composta arran d’un viatge a Eivissa que va fer la compositora. Durant l’estada a l’illa va absorbir el ritme popular autòcton d’un grup de percussió i flauta que tocava cançons populars a la vora de la mar.

    14,55 €
  • 12,50 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Paper

    Cinc idees breus per a un teclat generós. Petits discursos en moviment que transmeten emocions.

    12,50 €
  • 15,00 €

    Autor: Grèbol, Armand

    Edició: Paper

    Miniatures és una obra descriptiva, cada moviment és en sí mateix un món, ens narra quelcom que no trobarem en els altres, característica que al mateix temps serveix per a donar sentit d’unitat.

    15,00 €
  • 15,00 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Paper

    En aquest recull l'autor ha plasmat la seva visió de la nit quan la ciutat calla, i la visió de la lluna que ens contempla i ens il·lumina.

    15,00 €
  • 13,00 €

    Autor: Ortega, Miquel

    Edició: Paper

    Aquesta Sonatina per a piano no és una obra excessivament difícil des del punt de vista tècnic llevat potser del tercer moviment, i com passa a moltes Sonatines de la majoria de compositors, tota ella està impregnada d’un sentiment d’alegria proper al caràcter de Scherzo.

    13,00 €
  • 15,60 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Paper

    La Dansa és una peça extraordinàriament brillant i d’una admirable escriptura pianística. Les Tres Peces Breus mostren un llenguatge harmònic proper a les sonoritats refinades i vaporoses de la música de Frederic Mompou i comparteixen una curiosa forma de mirall (ABCBA), variant del tradicional lied ternari.

    15,60 €
Mostrant 121 - 132 de 313 elements