Música de cambra Hi ha 313 productes.

  • 11,00 €

    Autor: Guzmán, Josep Lluís

    Edició: Paper

    En aquesta obra de J. Lluís Guzman podem trobar una evocació del seu esperit en el tema principal, en la melodia que depassa el ritme de la sardana i que es converteix en un nou himne que recorda la seva exaltació de la cultura catalana a través del cançoner que ens va deixar.

    11,00 €
  • 12,48 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Paper

    Puesta de sol en la Alhambra és una peça breu d’aire àrabo-andalús de la melodia que ens transporta al cor de Granada quan la convivència de cultures definia la ciutat. Sonatina modulante és una peça breu per a piano basada, principalment, en arpegis tant a la melodia com a l’acompanyament.

    12,48 €
  • 11,90 €

    Autor: Rövenstrunck, Bernat

    Edició: Paper

    Toquem... la guitarra vol. 2 conté 22 dúos per a dues guitarres de nivell elemental que té com a objectiu principal fer més amè l'estudi d'aquest instrument i introduir els alumnes a la música de cambra amb unes harmonies més agosarades i modernes.

    11,90 €
  • 32,00 €

    Autor: Soto, Pere

    Edició: Paper

    L’obra Colom-biZ del compositor Pere Soto Tejedor representa un veritable repte per a cada un dels guitarristes que l’integra, donat que cada guitarra, per la seva alta complexitat musical i tècnica, podria ser una obra en sí mateixa.

    32,00 €
  • 12,50 €

    Autor: Diversos

    Edició: Paper

    Aquestes dues peces per a guitarra van ser escrites amb motiu del centenari de Francesc Tàrrega per encàrrec del guitarrista David Sanz. Conte breu: és una peça virtuosística que conté al·lusions a l’obra de Tàrrega; i Estudi 1 té aires rítmics, dansaires, moments lírics, introspectius i també efectistes.

    12,50 €
  • 12,00 €

    Autor: Ferrer, Enric

    Edició: Paper

    Llacada és una obra per a flauta i guitarra d'Enric Ferrer; llacada és, també, el llot que deixa una riuada en retirar-se dels camps inundats. L'autor dedica l'obra a David Sanz i Jordi Gendra.

    12,00 €
  • 13,00 €

    Autor: Eckart, Edmundo

    Edició: Paper

    Mahlers traum es tracta d’una peça que comença amb un tema que fa pensar en l’esperit de la Träumerei o Reverie –somni- de Robert Schumann; però cap al final de l‘obra pren girs i harmonies pròpies de Gustav Mahler.

    13,00 €
  • 21,63 €

    Autor: Cervelló, Jordi

    Edició: Paper

    Dos moviments per a Trio (violí, violoncel i piano) és una de les primeres obres que va compondre Jordi Cervelló l´any 1968. Els dos moviments són un Adagio i un Allegro energico.

    21,63 €
  • 14,00 €

    Autor: Garcia Gago, Josep

    Edició: Paper

    El Caliu és una petita reflexió dialogada entre pares i fills, a l’entorn de la llar de foc en els primers freds tardorals. Els quatre instruments de corda personifiquen els membres de la unitat familiar, en plena conversa.

    14,00 €
  • 12,50 €
  • 18,00 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Paper

    Climes II està basada en la seva predecessora Climes I —composta l’any anterior per a clarinet i piano— i com aquella, consta d’un sol moviment d’estructura lliure. L’element intervàl·lic és evident en tota l’obra i només en la part central (Calmo) la línia melòdica és més estàtica.

    18,00 €
Mostrant 145 - 156 de 313 elements