Recordant Millàs Ampliar

Recordant Millàs

E783

Nou producte

Recordant Millàs, és una petita peça que posa en relleu el potencial melòdic de la cançó medieval escollida, en forma de variacions, mitjançant un discret llenguatge modal, amb breus dissonàncies que no alteren la coherència del discurs musical.

Més detalls

11,50 € amb impostos

Edició: Paper

    Època Segle XXI
    Instruments Piano
    Pàgines 7
    Durada 4'
    Contingut Partitura
    ISMN 9790-0-3502-1067-9
    Edició Paper

     

    Quan el meu estimat i admirat Víctor Garcia de Gomar em va encarregar una peça per a la seva filla Chloe de 8 anys, la primera idea que em va venir al cap va ser l’impacte que em produí el meravellós Castell de Millàs, a la comarca del Gironès, propietat de la seva família des del segle XI.

    Mentre cercava una relació de tipus històric entre el Castell i la meva futura composició, vaig retrobar la melodia del segle XV, Le Roi Renaud,en la versió que en va fer el gran Yvon Le Marc’hadour formant part del disc Chansons de Troubadours et Chants Populaires. Jo havia col·laborat amb Le Marc’hadour acompanyant amb l’espineta algunes obres del seu repertori com ara la cançó del segle XV “L’amour de moi”.

    Pel que fa a l’obra resultant Recordant Millàs, és una petita peça que conté la simplicitat que requerien les circumstàncies però que posa en relleu el potencial melòdic de la cançó medieval escollida, en forma de variacions, mitjançant un discret llenguatge modal, amb breus dissonàncies que no alteren la coherència del discurs musical.

    Nota important: Les notes amb el cap encerclat s’han d’interpretar amb més relleu i expressivitat que la resta, per tal de fer ressaltar el motiu melòdic de Le Roi Renaud.

    Joan Guinjoan

    juliol de 2015 

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: