Blusing for Marcel Ampliar

Blusing for Marcel

E583

Nou producte

Blusing for Marcel intenta introduir elements del jazz en l'estil de Moisès Bertran, que està basat en un concepte vertical de la sonoritat; un gust per la melodia; un concepte més o menys tradicional de forma i ritme, i un ambient generalment melangiós, propi del caràcter català de l'autor.

Més detalls

12,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època s. XX
    Instruments piano
    Pàgines 12
    Durada 10 min
    Contingut partitura
    ISMN 979-0-3502-0571-2
    Edició Paper

    Vaig conèixer en Marcel Worms a través d’Internet! Vaig trobar la seva pàgina web per que justament ell estava a punt de realitzar un concert a Barcelona que titulava Mompou i el blues. Com que sóc un fervent entusiasta de la música de Mompou, i amb el desig de saber més sobre el pianista que hi havia darrera d’aquesta proposta em vaig atrevir a escriure’l, i la meva sorpresa fou la seva resposta quasi instantània: en aquell mateix moment començà una moderna amistat per Internet!.
    En aquell moment jo vivia a Medellín, Colòmbia. Per Nadal de 2002-2003 estava planejant viatjar a España i Holanda de manera que li vaig proposar a Marcel de trobarnos a Amstrerdam. Així va ser com després d’intercanviar partitures i CDs, en Marcel em demanà, molt atentament, que li composés una obra per al seu projecte de fusió entre el blues y el clàssic. Em sentí molt honorat per la proposta i vaig acceptar a l’instant. Finalment, al cap d’un any i mig, vaig asseure’m a complir l’encàrrec.
    Blusing for Marcel és el producte d’aquesta petita història. Una obra que intenta introduir elements del jazz en el meu estil, que està basat en un concepte vertical de la sonoritat; un gusto por la melodia; un concepte més o menys tradicional de forma y ritme, i un ambient generalment melangiós, propi del meu caràcter català.


    Moisès Bertran

30 productes més a la mateixa categoria: