Fantasía sobre temas del Maestro Serrano Ampliar

Fantasía sobre temas del Maestro Serrano

E472

Nou producte

Ricard Lamote de Grignon no utilitza les melodies més populars de l'autor José Serrano per a aquesta Fantasía sinó que posa sobre el pentagrama fragments menys coneguts.

Més detalls

31,20 € amb impostos

Edició: Paper

    Època Segle XX
    Instruments 3*3*3*3*-4331-4timp..2perc.cel.harp.-str.
    Pàgines 76
    Durada 20 min
    Contingut Partitura
    Observacions Les particel·les estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
    Orquestres si
    Edició Paper

    Ricard Lamote de Grignon no utilitza les melodies més populars de l'autor José Serrano per a aquesta Fantasía sinó que posa sobre el pentagrama fragments menys coneguts. La Fantasia comença amb el tema de la tempesta de la sarsuela La infanta de los bucles de oro, continua amb la cançó que evoca la cavalcada dels Reis de l'Orient a l'obra Noche de reyes, apareix després un tema de Los leones de Castilla i la cançó hongaresa de Alma de Dios. Potser els fragments més famosos són els que Lamote utilitza per a finalitzar la Fantasia: la Marcha mora i altres melodies del segon quadre de la sarsuela Moros y cristianos.
    El valencià José Serrano (1873-1941) va ser un dels darrers artífex de l'anomenada època d'or de la sarsuela tot recollint el llegat de grans mestres com Ruperto Chapí o Amadeu Vives. Serrano, fill del director de la banda de Sueca, va estudiar violí i composició a València i després va instal·lar-se a Madrid. Va compondre la seva primera sarsuela El motete l'any 1900. A partir de La reina mora (1903) ja no va parar de rebre encàrrecs, alguns dels quals han esdevingut títols inexcusables en la història de la sarsuela com Moros y cristianos (1905), Alma de Dios (1907), La canción del olvido (1916) o La Dolorosa (1930).

30 productes més a la mateixa categoria: