Auris Concertum Ampliar

Auris Concertum

DE639

L'obra Auris Concertum d'Alejandro Civilotti és un cant al retorn al món dels sons.

Més detalls

23,27 € amb impostos

Edició: Digital

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts I.Adagio - II.Moderato - III.Allegro
  Instruments vc solo - 3[1.2.3/pic] 3[1.2.3/ci] 3[1.2.3/cb] 3[1.2.3/cf] - 4331 - 4perc+timp - cel - arp - pf - archi
  Pàgines 126
  Durada 20 min.
  Contingut Partitura i part
  ISMN 979-0-3502-0812-6
  Observacions Les particel·les d'orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
  Preu edició impresa 40€
  Orquestres si
  Edició Digital

  «Cada obra artística és un tros de la nostra biografia», afirma Civilotti, i pel que fa a l’obra Auris Concertum està directament relacionada amb un fet decisiu en la vida del compositor, la possibilitat de recuperar l’audició perduda mitjançant un Implant Coclear. Aquesta intervenció va ser realitzada per l’equip mèdic de la Fundació García Ibánez de Barcelona, per indicació i a instàncies de la Reina Sofía d’España. Com a mostra de gratitud Civilotti va escriure dues obres, cada una amb la dedicatòria corresponent: Auris Concertum per a violoncello i orquestra, i Auris Resonantiam per a violí i orquestra. El nom d’Auris prové del títol de la publicació sobre l’Implant Coclear que edita la Fundació García Ibáñez.
  L’obra Auris Concertum va ser estrenada pel gran violoncel·lista Eduardo Vassallo (solista de la Birmingham Orchestra) amb la Orquesta Filarmónica de Buenos Aires, sota la batuta del Mestre Enrique Arturo Diemecke, en Temporada Oficial del Teatro Colón l’any 20XX i va ser retransmès per la Radio Nacional de Argentina.
  Aquesta obra és un cant al retorn al món dels sons.

16 productes més a la mateixa categoria: