Dibuixant Ampliar

Dibuixant

DE532

L'obra Dibuixant, de Mercè Torrents, consta de tres moviments. En el primer el piano fa un dibuix continu mentre que la flauta s’expandeix en diferents registres tot cantant. El segon moviment dibuixa la placidesa amb la flauta en una tessitura de registre baix mentre que el piano la segueix amb uns acords lents, contemplatius. El tercer moviment ens retorna a l’alegria que produeix el mar.

Més detalls

9,30 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments fl.pno.
  Pàgines 18
  Durada 7 min.
  Contingut partitura + particel·la
  ISMN 979-0-3502-0683-2
  Preu edició impresa 16€
  Edició Digital

  Sempre he tingut el mar com una música de fons que m’ha anat acompanyant al llarg de la meva vida, i molt sovint, quan composo, el mar és una referència per a mi. L’obra Dibuixant va néixer després d’una passejada prop del mar i en arribar a casa vaig asseure’m al piano amb la necessitat de dibuixar sobre una partitura les sensacions que les ones em produïen. Recordo el plaer que vaig sentir escrivint, o millor dit, dibuixant aquesta obra.
  Consta de tres moviments. En el primer, que he titulat Caminant, el piano fa un dibuix continu mentre que la flauta s’expandeix en diferents registres tot cantant. Em satisfà especialment el segon moviment perquè dibuixa la placidesa amb la flauta en una tessitura de registre baix mentre que el piano la segueix amb uns acords lents, contemplatius. Tot respira pau. Per acabar, el tercer moviment ens retorna a l’alegria que produeix el mar.
  Per concloure diré que l’obra està feta dins d’un imaginari creatiu molt particular.


  Mercè Torrents

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

10 productes més a la mateixa categoria: