Deux Pieces Parisiennes Ampliar

Deux Pieces Parisiennes

DE824

Deux pièces Parisiennes son un homenatge al mon interior i a la inquietud intel·lectual de Livia Gallignani, llicenciada en historia del teatre, la música i la dansa per la universitat de Ferrara i dona i companya de l’autor.

Més detalls

11,17 € amb impostos

Edició: Digital

    Època s. XXI
    Subtítols / Parts I.Entr'acte; II.Ciclotímica
    Instruments fl.pno.
    Pàgines 23
    Contingut partitura+part
    Preu edició impresa 16,00€
    Edició Digital

    Deux pièces Parisiennes son un homenatge al mon interior i a la inquietud intel·lectual de Livia Gallignani, llicenciada en historia del teatre, la música i la dansa per la universitat de Ferrara i dona i companya de l’autor.

    El gust compartit per l’estètica i l’art de principi de segle XX, sobre tot en l’entorn parisenc i català, es troba representat en aquesta obra per una estètica musical molt propera a les creacions d’aquesta època, en especial als autors del grup dels sis, tot i que amb un tractament estructural més narratiu i que inclou extended techniques pròpies de dècades posteriors com ara elements expressius o descriptius.

    La primera peça, Entr'acte, descriu el mon interior de la homenatjada a través de passatges contrastants que representen cada una de les particularitats de la seva personalitat.

    La segona peça, Ciclotímica, descriu la vida en comú de la parella on s’alternen, la dolçor, el misteri i la intensitat, tal com és a la vida real.

10 productes més a la mateixa categoria: