12 duets per a dos clarinets Ampliar

12 duets per a dos clarinets

DS066

Jesús Rodríguez Picó ha arranjat aquests 12 duets de W. A. Mozart centrant-se en la seva organització de menor a major dificultat; així mateix, també ha adaptat alguns fragments que proposaven dificultats d’un nivell superior.

Més detalls

8,43 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XVIII
  Instruments 2cl.
  Pàgines 28
  Durada 30 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0638-2
  Preu edició impresa 14,50€
  Altres Wolfgang Amadeus Mozart (autor original - K.V. 487)
  Edició Digital

  Sovint els estudiants d’instruments de vent comencen a interpretar la música de Mozart en un moment molt avançat dels seus estudis. De manera semblant al repertori de la música de Mozart per a piano que es pot interpretar gradualment de menor a major dificultat, aquests duets permeten iniciar-se en aquest repertori amb totes les característiques pròpies de l’estil però amb una tècnica adequada a un nivell mig.
  L’arranjament realitzat ha estat centrat en organitzar els duets de menor a major dificultat i també s’ha adaptat alguns fragments que proposaven dificultats d’un nivell superior.
  Els dos quaderns de duets, per a dos clarinets i per a dos saxofons, estan pensats per a que es puguin interpretar també combinant els dos instruments, o sigui, qualsevol dels duets pot ser interpretat també amb l’altra versió de clarinet o de saxofon.
  El nivell de dificultat de cada una de les veus és molt semblant, de manera que un mateix alumne pot alternar, en el temps, l’aprenentatge de l’una i de l’altra, pràctica que resulta molt enriquidora.


  Jesús Rodríguez Picó

Accesoris

6 productes més a la mateixa categoria: