Encara és temps de somniar? Encara Ampliar

Encara és temps de somniar? Encara

DC0541

L’obra requereix dels intèrprets diferents tècniques vocals, com recitats o murmuris, però segons l’autor: “Segueix exactament la forma de la poesia, si bé musicalment és més lliure. La paraula “encara” em va seduir, en un moment en què he perdut les il·lusions des del punt de vista social i polític, aquesta paraula ve a significar que encara es pot produir alguna cosa”.

Més detalls

4,46 € amb impostos

La quantitat mínima de comanda per a aquest producte és 12

Edició: Digital

  Època Segle XXI
  Instruments Cor mixt (SATB)
  Idioma del text Català
  Pàgines 20
  Durada 9
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-1065-5
  Observacions Compra mínima: 12 exemplars.
  Preu edició impresa 6,40 €
  Edició Digital

  Malgrat que Guinjoan ha fet incursions en gairebé tots els gèneres de la música contemporània de concert, només ha compost dues obres per a cor a capella: la primera, Retorn a Catalunya amb text de Josep Carner, data de 1976 i la segona, Encara és temps de somiar? Encara, amb text de Màrius Torres. Aquesta darrera és fruit de l’encàrrec que li va fer el Palau de la Música Catalana durant l’any que va ser-ne compositor en residència (2012-2013). L’estrena es va celebrar el 18 de maig de 2014 a la mateixa institució amb el Cor de Cambra del Palau sota la direcció de Pep Vila, els mateixos intèrprets que l’han enregistrat recentment en CD.

  L’obra, d’entre 8 i 9 minuts de durada, requereix dels intèrprets diferents tècniques vocals, com recitats o murmuris, però segons l’autor: “és una obra que es pot cantar bé, malgrat que sí que és complicada. Segueix exactament la forma de la poesia, si bé musicalment és més lliure. Vaig voler treure partit vocal de la paraula “encara”, que em va seduir: en un moment en què he perdut les il·lusions des del punt de vista social i polític, aquesta paraula ve a significar que encara es pot produir alguna cosa”.

   

   

30 productes més a la mateixa categoria: