Quatre Poemes Ampliar

Quatre Poemes

AC067

Nou producte

Els Quatre Poemes per a clarinet i piano sorgeixen de quatre poemes de Joan Brossa: estan inspirats en l’ànim i en l’esperit brossià i es desenvolupen sobre un batec rítmic amagat però constant sobre el que els dos instruments dialoguen.

Més detalls

12,50 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Instruments Cl.Pno.
  Pàgines 16
  Durada 8 min.
  Contingut Partitura + particel·la
  Edició Paper

  Entre les primeres obres que va compondre Rodríguez Picó —a finals dels anys 70— hi ha aquests Quatre poemes per a clarinet i piano datats el setembre 1978, que es van estrenar a Niça el 21 de maig de 1981 a càrrec de Michel Lethiec, clarinet, i D. Weber, piano.
  La primera edició de l’obra va veure la llum en aquesta mateixa editorial a la seva Col·lecció Cluster amb la referència AC067 el 1986, i ara es publica la revisió que n’ha fet l’autor amb ànim de presentar l’obra amb una escriptura més clara, amb menys presència d’elements aleatoris i en un format lleugerament més breu que en la primera versió.
  L’obra sorgeix de quatre poemes de Joan Brossa: no s’inspira directament en el contingut dels mateixos sinó que ho fa en l’ànim i en l’esperit brossià que sempre aporta elements de reflexió i de surrealisme, però també d’ironia i de sorpresa. L’obra incorpora aquestes premisses i es desenvolupa sobre un batec rítmic amagat però constant sobre el que els dos instruments dialoguen. El Tercer Poema, dedicat al clarinet sol, es presenta en forma de gran crescendo, no solament en intensitat sinó també en figuració rítmica i contrasta amb els altres tres, que requereixen un gran compenetració i treball cambrístic.


  David Puertas

10 productes més a la mateixa categoria: