C'etait magnifique Ampliar

C'etait magnifique

E643

Nou producte

Aquesta melodia relacionada amb el repertori dels chansonniers és també una cita representativa d’un repertori musical que va interessar a Poulenc i del qual se’n va servir en el tercer moviment de la seva Sonata per a Clarinet.

Més detalls

13,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època S. XX
  Instruments Cl.Pno.
  Pàgines 28
  Durada 7 min.
  Contingut Partitura + particel·la
  Edició Paper

  Com en moltes altres obres del compositor on intervé el clarinet, aquesta obra també està dedicada a Josep Fuster. En aquesta composició es combinen diferents temes relacionats amb Francis Poulenc. Al principi podem escoltar un motiu que suggereix l’inici de la seva Sonata per a clarinet, aquest material ampliat i transformat origina la primera part de l’obra. Després hi trobem un fragment expressiu de caràcter líric, que finalitza amb una cadenza del clarinet.
  A la tercera part, com un scherzo, s’accentua el caràcter irònic amb la utilització de dos materials a mode de collage, un prové de Rossini i l’altre és una coneguda melodia de Cole Porter C’est magnifique. Aquesta melodia relacionada amb el repertori dels chansonniers és també una cita representativa d’un repertori musical que va interessar a Poulenc i del qual se’n va servir, encara que d’una manera indirecta, en el tercer moviment de la seva Sonata per a Clarinet.

10 productes més a la mateixa categoria: