Quatre poemes Ampliar

Quatre poemes

DAC067

Els Quatre Poemes per a clarinet i piano sorgeixen de quatre poemes de Joan Brossa: estan inspirats en l’ànim i en l’esperit brossià i es desenvolupen sobre un batec rítmic amagat però constant sobre el que els dos instruments dialoguen.

Més detalls

7,27 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments cl.pno.
  Pàgines 16
  Durada 8 min
  Contingut partitura + particel·la
  ISMN 979-0-3502-0619-1
  Preu edició impresa 12,50€
  Edició Digital

  Entre les primeres obres que va compondre Rodríguez Picó —a finals dels anys 70— hi ha aquests Quatre poemes per a clarinet i piano datats el setembre 1978, que es van estrenar a Niça el 21 de maig de 1981 a càrrec de Michel Lethiec, clarinet, i D. Weber, piano.
  La primera edició de l’obra va veure la llum en aquesta mateixa editorial a la seva Col·lecció Cluster amb la referència AC067 el 1986, i ara es publica la revisió que n’ha fet l’autor amb ànim de presentar l’obra amb una escriptura més clara, amb menys presència d’elements aleatoris i en un format lleugerament més breu que en la primera versió.
  L’obra sorgeix de quatre poemes de Joan Brossa: no s’inspira directament en el contingut dels mateixos sinó que ho fa en l’ànim i en l’esperit brossià que sempre aporta elements de reflexió i de surrealisme, però també d’ironia i de sorpresa. L’obra incorpora aquestes premisses i es desenvolupa sobre un batec rítmic amagat però constant sobre el que els dos instruments dialoguen. El Tercer Poema, dedicat al clarinet sol, es presenta en forma de gran crescendo, no solament en intensitat sinó també en figuració rítmica i contrasta amb els altres tres, que requereixen un gran compenetració i treball cambrístic.


  David Puertas

11 productes més a la mateixa categoria: