Navidad luz y misterio Ampliar

Navidad luz y misterio (Cantata de Navidad)

DE575

A partir d'una selecció de diverses composicions nadalenques de l'autor, precedides de poemes al·legòrics al temps de Nadal, Vila va construir aquesta cantata que, amb acompanyament de piano, és molt popular.

Més detalls

11,41 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Navidad - Misterio - La nieve - Plegaria - El amor - El establo - La voz de Dios - Duerme Jesús - Tierra ensangrentada - Gloria - El olvido
  Instruments rapsoda,vce.solo,SATB,pno.
  Idioma del text castellà
  Pàgines 44
  Durada 35 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0496-8
  Preu edició impresa 19€
  Altres J. Farràs (text)
  Edició Digital

  Navidad luz y misterio presenta diverses cançons nadalenques compostes als anys seixanta a partir dels poemes que, a tall de nadala, escrivia el poeta i amic Joan Farràs per al seu entorn familiar i d’amistats. D’acord amb els hàbits musicals del moment, vam acompanyar aquell cicle de cançons -al qual més endavant vaig afegir-hi onze poemes, per enllaçar les cançons i completar l’estructura del cicle- amb un quintet rítmic. Posteriorment, amb el pas del temps i la popularització d’aquelles cançons vam substituir l’acompanyament rítmic pel piano, que els infon més transparència i expressivitat.

  Agraeixo a l’amic Ramon Estrada la revisió de l’acompanyament pianístic i a Clivis la present edició, tot recordant que fou Enric Climent qui va publicar per primera vegada algunes d’aquestes cançons, als anys setanta.


  Francesc Vila

Accesoris

8 productes més a la mateixa categoria: