Nadal llum i misteri Ampliar

Nadal llum i misteri (Cantata de Nadal)

DE574

A partir d'una selecció de diverses composicions nadalenques de l'autor, precedides de poemes al·legòrics al temps de Nadal, Vila a construir aquesta cantata que, amb acompanyament de piano, és molt popular.

Més detalls

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Nadal - Misteri - La neu - Prec - Ara que el món s’ha adormit - L’establia - El crit de Déu - Dorm, Infant, dorm - Neu vermella - La musica de l’alegre Jan - L’oblit
  Instruments rapsoda, vce.solo, SATB, pno.
  Idioma del text català
  Pàgines 43
  Durada 35 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0723-5
  Observacions Versión en castellano ver ref. DE575
  Preu edició impresa 19€
  Altres J. Farràs (text)
  Edició Digital

  Nadal llum i misteri presenta diverses cançons nadalenques compostes als anys seixanta a partir dels poemes que, a tall de nadala, escrivia el poeta i amic Joan Farràs per al seu entorn familiar i d’amistats. D’acord amb els hàbits musicals del moment, vam acompanyar aquell cicle de cançons -al qual més endavant vaig afegir-hi onze poemes, per enllaçar les cançons i completar l’estructura del cicle- amb un quintet rítmic. Posteriorment, amb el pas del temps i la popularització d’aquelles cançons vam substituir l’acompanyament rítmic pel piano, que els infon més transparència i expressivitat.
  Agraeixo a l’amic Ramon Estrada la revisió de l’acompanyament pianístic i a Clivis la present edició, tot recordant que fou Enric Climent qui va publicar per primera vegada algunes d’aquestes cançons, als anys setanta.


  Francesc Vila

Accesoris

8 productes més a la mateixa categoria: