Nadal llum i misteri Ampliar

Nadal llum i misteri (Cantata de Nadal)

DE574

A partir d'una selecció de diverses composicions nadalenques de l'autor, precedides de poemes al·legòrics al temps de Nadal, Vila a construir aquesta cantata que, amb acompanyament de piano, és molt popular.

Més detalls

13,27 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Nadal - Misteri - La neu - Prec - Ara que el món s’ha adormit - L’establia - El crit de Déu - Dorm, Infant, dorm - Neu vermella - La musica de l’alegre Jan - L’oblit
  Instruments rapsoda, vce.solo, SATB, pno.
  Idioma del text català
  Pàgines 43
  Durada 35 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0723-5
  Observacions Versión en castellano ver ref. DE575
  Preu edició impresa 19€
  Altres J. Farràs (text)
  Edició Digital

  Nadal llum i misteri presenta diverses cançons nadalenques compostes als anys seixanta a partir dels poemes que, a tall de nadala, escrivia el poeta i amic Joan Farràs per al seu entorn familiar i d’amistats. D’acord amb els hàbits musicals del moment, vam acompanyar aquell cicle de cançons -al qual més endavant vaig afegir-hi onze poemes, per enllaçar les cançons i completar l’estructura del cicle- amb un quintet rítmic. Posteriorment, amb el pas del temps i la popularització d’aquelles cançons vam substituir l’acompanyament rítmic pel piano, que els infon més transparència i expressivitat.
  Agraeixo a l’amic Ramon Estrada la revisió de l’acompanyament pianístic i a Clivis la present edició, tot recordant que fou Enric Climent qui va publicar per primera vegada algunes d’aquestes cançons, als anys setanta.


  Francesc Vila

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

8 productes més a la mateixa categoria: