Obres en lloguer Hi ha 168 productes.

  • 19,00 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    Quasi una polka és un divertiment simfònic escrit per Jesús Rodríguez Picó. La instrumentació confereix un cert relleu a la percussió que, a part de les timbales, utilitza altres instruments per subratllar frases o afegir color a una obra ja de per sí rica en varietat tímbrica i amb un ritme que convida a la dansa des del primer compàs.

    19,00 €
  • 28,00 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    El Concert núm. 1 per a clarinet i orquestra (1989) i el Concert núm. 2, finalitzat al febrer del 1990, mantenen una continuïtat amb diverses similituds, com la relació que s’estableix entre l’orquestra i el solista, la utilització de passatges expressius i de gran complexitat tècnica del clarinet i també les cites d’altres autors com Mozart, Mahler o...

    28,00 €
  • 35,00 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    Aquesta obra parteix de diverses imatges del món romà clàssic y està estructurada en forma de poema simfònic en cinc episodis breus.

    35,00 €
  • 31,20 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Paper

    L’obra és, com el seu títol indica, un poema romàntic que comença amb ànim apassionat i una melodia llarga i ampla plena d’expressivitat. El piano no hi té un paper solista, malgrat que en ocasions les seves intervencions són molt destacades. La part central de l’obra està formada per quatre intervencions solistes del violí, el clarinet, la flauta i el...

    31,20 €
  • 37,50 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Paper

    El Divertiment per a orquestra de jazz, descrit per l’autor com “Ballet en quatre temps breus per a Jazz Simfònic”, és un ballet amb guió del propi Ricard Lamote de Grignon que mai no es va arribar a estrenar.

    37,50 €
  • 36,50 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Paper

    A l'obra Barcelona Revisited, la idea de moviment, de desplaçament, recorre tota la partitura i aquest desplaçament cap endavant és l’origen del material musical i de les seves transformacions.

    36,50 €
  • 40,00 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Paper

    L’any 1997, Taverna Bech aconsegueix un petit estudi que li raporta un volgut aïllament per tal de poder compondre amb intimitat on s’envolta els objectes més preuats de la seva infantesa. Aquesta placidesa l’aboca a la composició de la Barocke Partita, entre d’altres obres, amb la voluntat que esdevingui el Concert de Brandemburg del segle XX.

    40,00 €
  • 30,70 €

    Autor: Oltra, Manuel

    Edició: Paper

    El treball cambrístic és exquisit i, malgrat que a priori pugui semblar estrany, fins i tot la veu està tractada com un instrument més que Oltra fa entreteixir de forma natural amb els altres timbres.

    30,70 €
  • 20,80 €

    Autor: Ferrer, Enric

    Edició: Paper

    Va ser un encàrrec del fagotista Vasil Nikolov. És un concert, d’una certa austeritat i intimisme, i al mateix temps permet al fagot desplegar-hi les seves capacitats captivadores i màgiques. Vasil Nikolov amb l’Orquestra Simfònica de Radio Sofia i sota la direcció de l’autor l’ha enregistrat en el CD que apareixerà properament.

    20,80 €
  • 32,50 €

    Autor: Puértolas, Pere J.

    Edició: Paper

    El Concert per a Percussió i Banda Simfònica de Pere J. Puértolas manté una estructura de concert clàssic; d'altra banda, és un concert molt complex que necessita un domini absolut de la percussió en tots els aspectes.

    32,50 €
  • 31,20 €

    Autor: Puértolas, Pere J.

    Edició: Paper

    El Concert per a percussió i orquestra de Pere J. Puértolas és un concert de tall clàssic, en tres moviments, Allegro, Andante moderato i Allegro con fuoco, i el lluïment del solista i fins i tot de l’orquestra és palès des dels primers compassos.

    31,20 €
  • 18,15 €

    Autor: Puértolas, Pere J.

    Edició: Digital

    El Concert per a percussió i orquestra de Pere J. Puértolas és un concert de tall clàssic, en tres moviments, Allegro, Andante moderato i Allegro con fuoco, i el lluïment del solista i fins i tot de l’orquestra és palès des dels primers compassos.

    18,15 €
Mostrant 109 - 120 de 168 elements