Pinewood Waltz Ampliar

Pinewood Waltz

DE340

A Pinewood Waltz la bateria hi està tractada com a un conjunt d’instruments de la percussió clàssica. És un vals de dalt a baix que exigeix de l’intèrpret una tècnica virtuosística i un profund coneixement musical.

Més detalls

7,85 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments drums: Little and med. Crash, little and med. Tom, Ride, Snare drumm, Hi-Hat, Goliath
  Pàgines 22
  Durada 10 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0844-7
  Observacions Marc Pino (cadenza)
  Preu edició impresa 13,50€
  Edició Digital

  L’any 1998 el jove percussionista Marc Pino em va demanar una obra amb la intenció de presentar-se al Concurs d’Interpretació que convocava la casa Yamaha les bases del qual obligaven a interpretar una obra de compositor català.
  Després de considerar totes les possibilitats que ofereix l’univers de la percussió em vaig decidir pel conjunt d’instruments d’una bateria, amb una Caixa, dos Tom-Toms, Goliat, Bombo, dos plats Crash, un plat Ride i un Hi-Hat.
  A Pinewood Waltz la bateria hi està tractada com a un conjunt d’instruments de la percussió clàssica. És un vals de dalt a baix, des del primer fins al darrer compàs, i sobre aquest ritme mantingut, els instruments van creant una estructura que progressivament esdevé més complexa. Aquesta partitura exigeix de l’intèrpret una tècnica virtuosística, -hi ha moments en què sonen tres ritmes diferents simultanis- i un profund coneixement musical que li permetrà donar sentit a un vals sense melodia expressa.
  Marc Pino va aconseguir el Primer Premi del celebrat concurs.


  Pere J. Puértolas

3 productes més a la mateixa categoria: