Recitatiu, cançó i tarantel·la Ampliar

Recitatiu, cançó i tarantel·la

DE606

Recitatiu (Introducció), Cançó i Tarantel·la per a vibràfon i piano és una obra per al lluïment dels intèrprets, amb un primer temps, Introducció, dedicat al virtuosisme del vibràfon i ressaltant les seves qualitats sonores.

Més detalls

7,56 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments vibràfon, piano
  Pàgines 28
  Durada 9 min.
  Contingut partitura + particel·la
  ISMN 979-0-3502-0707-5
  Preu edició impresa 13€
  Edició Digital

  La meva relació amb el percussionista Xavier Joaquín va començar cap a l’any 1976, quan ambdós formàvem part de l’OBC i del Grup Instrumental Català (GIC). Va néixer una gran amistat i una col·laboració intensa en molts aspectes, tant musicals com pedagògics. Per al seu duo amb el pianista Jordi Vilaprinyó vaig escriure aquesta obra.
  Recitatiu (Introducció), Cançó i Tarantel·la, per a vibràfon i piano és una obra per al lluïment dels intèrprets, amb un primer temps, Introducció, dedicat al virtuosisme del vibràfon i ressaltant les seves qualitats sonores.
  El segon temps, la Cançó, és realment una cançó escrita anteriorment per a mezzo-soprano i piano sobre un poema inèdit, Nocturno redivivo d’Enrique Molina Campos. El va escriure una nit sobre un paper pautat que jo tenia a la taula, i que el vaig musicar amb el mateix plaer i emoció que hi va posar el poeta en crear-lo.
  El tercer temps és una dansa, la Tarantel·la, que coordina equitativament el treball musical de tots dos intèrprets, passant-se els temes de l’un a l’altre i jugant amb el ritme insistent de la dansa. En el fons es tracta d’una obra molt íntima, amb una gran càrrega d’amistat, admiració i respecte.


  Pere J. Puértolas

1 productes més a la mateixa categoria: