Sonata per a violí i piano núm. 1 -1950- Ampliar

Sonata per a violí i piano núm. 1 -1950-

E275

Nou producte

Benejam va ser un excel·lent violinista i també un excel·lent compositor. No és estrany, doncs, que les obres que va dedicar al seu instrument siguin d’una qualitat i un bon gust exquisits.

Més detalls

26,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època s. XX
    Subtítols / Parts I. Allegro II. Lento III. Allegro giusto IV. Allegro ma non troppo
    Instruments vl.pf
    Pàgines 68
    Durada 27 min.
    Contingut partitura + particel·la
    ISMN 979-0-3502-0958-1
    Edició Paper

    Els títols cambrístics per a violí i piano de Benejam inclouen quatre obres: tres sonates i un Adagio i Allegro. Les dues primeres sonates daten dels anys 1951 i del 1959 respectivament, mentre que de la tercera no se’n pot precisar la data.
    La Sonata per a violí i piano núm. 1 és una de les primeres obres que Benejam va compondre (primavera de 1951) o, si més no, una de les primeres que es va atrevir a estrenar públicament. L’autor ja tenia 37 anys i havia acumulat una llarga experiència i un profund coneixement com a intèrpret de la música simfònica i de cambra. L’obra ja presenta alguns dels trets característics del llenguatge de l’autor: impuls rítmic constant, melodies de gran volada, acompanyaments cromàtics, riquesa de contrapunt, girs impressionistes, perfeccionisme en l’estructura i aprofi tament de la totalitat de la tessitura i dels diferents recursos dels instruments per als que escriu.

11 productes més a la mateixa categoria: