Auris Concertum Ampliar

Auris Concertum

E639

Nou producte

L'obra Auris Concertum d'Alejandro Civilotti és un cant al retorn al món dels sons.

Més detalls

40,00 € amb impostos

Edició: Paper

    Època Segle XX
    Subtítols / Parts I.Adagio - II.Moderato - III.Allegro
    Instruments vc solo - 3[1.2.3/pic] 3[1.2.3/ci] 3[1.2.3/cb] 3[1.2.3/cf] - 4331 - 4perc+timp - cel - arp - pf - archi
    Pàgines 126
    Durada 20 min.
    Contingut Partitura i part
    ISMN 979-0-3502-0812-6
    Observacions Les particel·les d'orquestra estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat).
    Orquestres si
    Edició Paper

    «Cada obra artística és un tros de la nostra biografia», afirma Civilotti, i pel que fa a l’obra Auris Concertum està directament relacionada amb un fet decisiu en la vida del compositor, la possibilitat de recuperar l’audició perduda mitjançant un Implant Coclear. Aquesta intervenció va ser realitzada per l’equip mèdic de la Fundació García Ibánez de Barcelona, per indicació i a instàncies de la Reina Sofía d’España. Com a mostra de gratitud Civilotti va escriure dues obres, cada una amb la dedicatòria corresponent: Auris Concertum per a violoncello i orquestra, i Auris Resonantiam per a violí i orquestra. El nom d’Auris prové del títol de la publicació sobre l’Implant Coclear que edita la Fundació García Ibáñez.
    L’obra Auris Concertum va ser estrenada pel gran violoncel·lista Eduardo Vassallo (solista de la Birmingham Orchestra) amb la Orquesta Filarmónica de Buenos Aires, sota la batuta del Mestre Enrique Arturo Diemecke, en Temporada Oficial del Teatro Colón l’any 20XX i va ser retransmès per la Radio Nacional de Argentina.
    Aquesta obra és un cant al retorn al món dels sons.

13 productes més a la mateixa categoria: