Nivell mitjà Hi ha 32 productes.

  • 7,33 €

    Autor: Torrents, Mercè

    Edició: Digital

    Vaig compondre la suite Esquitxos quan tenia 19 anys. El meu pare va voler demanar la opinió sobre les meves composicions a l’amic i mestre Ricard Lamote de Grignon. Vaig portar-li els set primers Esquitxos al mestre que en examinar-los detingudament es va dirigir al meu pare i li va dir: "Aquesta noia és compositora!"  

    7,33 €
  • 5,34 €

    Autor: Soto, Margarita

    Edició: Digital

    L’obra En Re-Do és un estudi basat en l’interval de segona; va ser escrita l’any 1984 i estrenada pel pianista Jean Pierre Dupuy.

    5,34 €
  • 5,34 €

    Autor: Charles, Agustí

    Edició: Digital

    Aquesta peça fou guardonada en el 2n Concurs  de Joves Compositors, primavera de 1986 convocat per l'Institut Català de Serveis a la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

    5,34 €
  • 10,03 €

    Autor: Cercós, Josep

    Edició: Digital

    En aquesta obra es fan manifestos alguns dels trets estilístics més característics de Cercós.

    10,03 €
  • 7,55 €

    Autor: Larios, Oscar

    Edició: Digital

    Aires està integrat per tres peces basades en gèneres musicals d’arrel popular reinterpretats des de la visió actual del compositor Oscar Larios.

    7,55 €
  • 14,54 €

    Autor: Juárez Bayón, Antonio

    Edició: Digital

    El Saxofoncromático és un mètode per a l'estudi de grau superior de saxòfon, basat en exercicis de progressió cromàtica, amb la finalitat de perfeccionar la digitació en tots els registres de l'instrument.

    14,54 €
  • 24,07 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    L’obra que tenim al davant, La Flor, de Ricard Lamote de Grignon, gaudeix de l’alt nivell qualitatiu d’altres obres seves de la mateixa època com són el poema simfònic Facècia, Boires i l’inici d’una de les més emblemàtiques: Enigmes.

    24,07 €
  • 10,89 €

    Autor: Guzmán, Josep Lluís

    Edició: Digital

    La primera impressió que produeix la interpretació d'Interiors de J. Lluís Guzman Antich és la d'estar davant d'una obra plena de delicadesa i sensibilitat. En aquestes sis peces per a piano Josep Lluís Guzman ens obre sis desconegudes finestres perquè gaudim del seu paisatge íntim i afectuós, que ha anat modelant -tant bé- durant el seu viatge creatiu.

    10,89 €
Mostrant 25 - 32 de 32 elements