Partita para Peter Thomas Ampliar

Partita para Peter Thomas

DE819

L’obra està estructurada en quatre temps que representen un viatge a través de quatre textures que exploren les possibilitats, tan expressives com tècniques, de l’instrument solista. 

Més detalls

11,40 € amb impostos

Edició: Digital

    Època S. XXI
    Subtítols / Parts I.Impromptu and Fugue - II.Melody - III.Choral - IV.Danza
    Instruments Violin solo
    Pàgines 16
    Durada 12 min.
    Contingut Partitura
    Edició Digital

    Aquesta obra va ser escrita l’estiu de 2019 com a ofrena al Gran Violinista Anglès Peter Thomas (1944) a qui ha estat dedicada.

    Partint de la importància que té per a mi, la relació humana i l’afecte que produeix, hem volgut fer palès aquest afecte en forma de música; el record dels anys tant bonics que vàrem compartir el nostre treball al Curs Internacional de Formosa –Argentina- al costat dels Mestres Eduardo Vassallo, Alan Kovacs, Cristina Filoso i del destinatari d’aquesta obra, Peter Thomas.

     Amb el convenciment que la música és essencialment comunicadora i amb la música compartim el millor de nosaltres i que amb la música ens sentim agermanats. És per tot això que he transformat aquest sentiment en sons, com a ofrena.

    L’obra està estructurada en quatre temps que representen un viatge a través de quatre textures que exploren les possibilitats, tan expressives com tècniques, de l’instrument solista. Alejandro Civilotti

3 productes més a la mateixa categoria: