Renoi quin to Ampliar

Renoi quin to

DE610

Broma musical, humoreske, sobre la melodia d'inici de la sardana. Es tracta d'una peça senzilla.

Més detalls

6,35 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments picc.requint,pno.
  Pàgines 20
  Durada 7 min
  Contingut partitura + particel·les
  ISMN 979-0-3502-0509-5
  Observacions requint: instrument equivalent al clarinet en mi bemoll
  Preu edició impresa 10,92€
  Edició Digital

  Renoi quin to és una composició que em va demanar el meu bon amic i clarinetista Frederic Miralda, a qui va dedicada l’obra. De fet, em va demanar una composició on hi hagués flautí i requint. Amb tanta “agudesa” de registre en els dos instruments, se’m va ocórrer afegir-hi piano, i fer una mena de broma musical. Una humoreske. Com que el requint pot recordar una mica el tiple, i juntament amb el flautí són dos instruments típicament sardanístics, es va succeint la frase que anuncia el començament de la sardana, però la sardana, tot i internar-ho, no comença mai.
  L’obra es va estrenar el mateix any 2008 en que l’havia composat. El títol, de fet, ja és una mena de joc de paraules que juga amb el terme local de l’instrument: requinto.
  Es tracta d’una peça senzilla, que òbviament ofereix una formació ben peculiar, i que tant els clarinetistes com els flautistes, si més no, amb els que he pogut parlar, els ha fet força patxoca interpretar una obra amb aquests dos instruments, que mai, o quasi mai, s’han ajuntat per fer música de cambra.


  Enric Ferrer

7 productes més a la mateixa categoria: