Música de Gralles al Vendrell Ampliar

Música de Gralles al Vendrell

DS073

Recull de 8 peces per a gralla que es van recollir en l’estudi Les gralles al Vendrell: músics i músiques, de Jordi Quintana (IV Beca d’Investigació Jaume Ramon i Vidales, El Vendrell, 2003), les quals es van estrenar i/o interpretar en el concert Música de gralles al Vendrell de 2006.

Més detalls

6,69 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Introducció i Dansa popular, S. Brotons - Rèquiem, C. Baldrís - La baluerna, A. Grandia - Els Patataxeps, M. Meneses, Mene - Salseta Pikant, J. López - El Ton i el Vallès, Q. Miracle - La massamorra, J. Quintana - El Vendrell de Festa Major, A. Solé
  Instruments 1-3gralles
  Pàgines 20
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0644-3
  Preu edició impresa 11,50€
  Edició Digital

  En aquest llibre editem algunes de les partitures per a gralla de nova composició, que es van recollir en l’estudi Les gralles al Vendrell: músics i músiques, de Jordi Quintana (IV Beca d’Investigació Jaume Ramon i Vidales, El Vendrell, 2003), les quals es van estrenar i/o interpretar en el concert Música de gralles al Vendrell de 2006.
  Aquesta publicació, inclou a més, la composició per a gralla sola, Introducció i Dansa popular, de l’il·lustre compositor Salvador Brotons, estrenada a l’Auditori Pau Casals el 14 d’octubre de 2011.

7 productes més a la mateixa categoria: