Quatre tocs amb canya Ampliar

Quatre tocs amb canya

DS069

Quatre tocs amb canya està format per quatre peces independents: Cor de foc, per a tres gralles i tabal, té dos moviments, un Scottisch i una Corranda; Ball a Quatre, per a dues gralles, caixa i tabal, té dos moviments, un Ball i una Corranda; Trànsit és una peça per a gralla solista i tabal en dos moviments, una Buleria i una Dançà; Ball Gemmat és ball de gegants, per a tres gralles i tabal.

Més detalls

6,05 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Cor de foc - Ball a quatre - Trànsit - Ball gemmat
  Instruments grup de gralles,tabal
  Pàgines 20
  Durada 10 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0582-8
  Preu edició impresa 10,40€
  Edició Digital

  Quatre tocs amb canya està format per quatre peces independents:
  Cor de foc (Gràcia, Barcelona, gener-juny de 2008), per a tres gralles i tabal, és una obra amb dos moviments, un Scottisch i una Corranda, encarregada pel grup Les Gralles del Baix Penedès amb el suport del Patronat Municipal Auditori Pau Casals, amb motiu del centenari del grup de grallers Els Romeas del Vendrell, la qual fou estrenada pel grup Clau de Mar, del Vilanova i la Geltrú, l’11 d’octubre de 2008, al concert “Música de gralles al Vendrell”, del Cicle de tardor de l’Auditori Pau Casals.
  Ball a Quatre (Arsèguel, setembre de 2006), per a dues gralles, caixa i tabal, és una obra amb dos moviments, un Ball i una Corranda, composada per al Ball d’agermanament dels gegants de Santa Maria del Mar i els de Santa Maria del Pí. El van encarregar l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, i la Colla dels Gegants de Santa Maria del Mar, i es va estrenat a la Basílica del Pi, de Barcelona, el 12 de gener de 2008.
  Trànsit (Gràcia, Barcelona, febrer de 2001) és una peça per a gralla solista i tabal, escrita en dos moviments, una Buleria i una Dançà. Va ser encarregada per Roser Olivé qui la va estrenar juntament amb Pere Olivé.
  Ball Gemmat és ball de gegants, per a tres gralles i tabal. El va encarregar l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya amb motiu del Centenari Joan Amades, i es va estrenar a Salou el 20 de maig del 1990. El grup Primera Nota el va enregistrar en casset (TRAM 0007-C).

1 productes més a la mateixa categoria: