70 duos per a dos violins Ampliar

70 duos per a dos violins

DS060

Aquests duos van ser escrits amb la intenció de familiaritzar el violinista en les tècniques del violí, la interpretació de la música de cambra, la música melòdica, rítmica, sonora, tonal i formal. A més a més, poden ser interpretats amb altres instruments com la viola, el violoncel o el piano.

Més detalls

12,46 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts 70 duos progressius
  Instruments 2vl.
  Pàgines 88
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0641-2
  Preu edició impresa 21,40€
  Altres Joan Bofill (pròleg a la 2a ed.)
  Edició Digital

  Aquests duos van ser escrits amb la intenció de familiaritzar el violinista en les tècniques del violí, introduir-lo a la interpretació de la música de cambra, introduir-lo a les diverses possibilitats de la música melòdica, rítmica, sonora, tonal i formal, i oferir a l’estudiant de composició exemples per a la composició a dues veus amb especial consideració de les característiques pròpies de la tècnica violinística.
  Per a la seva interpretació en concerts es poden triar, segons el gust de cadascú, de dos a cinc duos diferents. Se’n remet la tria al gust i a la tècnica dels intèrprets.
  Poden ser tocats amb altres instruments. Gairebé tots els duos es poden tocar amb violí i viola. Molts poden ser tocats per violí i violoncel (el violoncel, però, a l’octava baixa corresponent). També un bon nombre dels duos es poden tocar per a piano a quatre mans o a dos pianos. Es dóna la llibertat a l’intèrpret per reforçar les línies melòdiques tocant-les amb octaves, o afegint-los terceres, quintes, quartes o sextes. Per tant per a la interpretació al piano són acceptades possibilitats d’improvisació.


  Bernhard Rövenstrunck

Accesoris

12 productes més a la mateixa categoria: