Cabòries Ampliar

Cabòries

E657

Nou producte

Aquesta obra reflecteix els pensaments i cabòries que van i vénen quan viatges en tren, mentre es van entrellaçant els uns amb els altres, fins i tot amb els dels altres passatgers, que pugen i baixen del tren amb els seus propis pensaments, cada cop més llunyans, amb la mirada perduda a l’infinit. Finalment, s’arriba a l’estació i els viatgers segueixen la seva vida.

Més detalls

11,00 € amb impostos

Edició: Paper

  Època Segle XX
  Instruments Cb, pf
  Pàgines 20
  Durada 6 min
  Contingut Partitura i part
  ISMN 979-0-3502-0567-5
  Altres J. Camps (revisió)
  Edició Paper

  Cabòries va ser composta l’any 2000, mentre l’autora estudiava composició amb el mestre Xavier Boliart al Conservatori Superior de Música de Barcelona. Es va estrenar el mateix any al teatre Metropol de Tarragona pel duo Botessini.
  L’idea d’aquesta peça va sortir durant els viatges en tren que l’autora feia a Barcelona. Anar en tren t’obliga a parar físicament i propicia que la teva ment divagui lliurement. L’obra vol reflectir aquests pensaments i cabòries que van i vénen, mentre es van entrellaçant els uns amb els altres, fins i tot amb els dels altres passatgers, que pugen i baixen del tren amb els seus propis pensaments, cada cop més llunyans, amb la mirada perduda a l’infinit. Finalment, s’arriba a l’estació i els viatgers segueixen la seva vida.
  Cabòries està dedicada al contrabaixista Jonathan Camps, amb tot el meu agraïment perquè ha fet que aquesta peça formés part del seu repertori. També voldria agrair, tant a ell com a l’Elisenda Climent el seu interès perquè aquesta publicació fos possible.


  Carlota Baldrís

12 productes més a la mateixa categoria: