Serenata Mediterrània núm. 25 Ampliar

Serenata Mediterrània núm. 25

DE640

És una fantasia sobre el mar en la que el més important són les dinàmiques, els matisos, la força interior.

Més detalls

15,13 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Calafell
  Instruments wind band,2perc.,cb.
  Pàgines 80
  Durada 20 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0546-0
  Observacions Les particel·les estan disponibles en règim de lloguer. Contacti amb l’editorial (info@clivis.cat)
  Preu edició impresa 26€
  Orquestres si
  Edició Digital

  Fleta Polo ha conreat l’escriptura per a tot tipus de formacions, però l’orquestra de vents sempre ha estat molt present en la seva producció. La Serenata Mediterrània núm. 25 Calafell per a banda forma part d’una col·lecció de serenates escrites per a diferents formacions instrumentals de cambra. En aquesta cas, la formació s’ha de disposar dalt de l’escenari de manera que la sonoritat resulti estereofònica, amb un grup d’instruments a la dreta i un altre a l’esquerra.
  Francisco Fleta Polo ha volgut homenatjar el poble de Calafell on ha passat els estius dels darrers 40 anys. El compositor comenta: “En aquesta partitura hi ha les meves experiències amb el mar per cert, no totes bones, l’onatge, els pescadors, que ja en queden pocs, el moviment constant encara que la mar sembli en calma. És una fantasia sobre el mar en la que el més important són les dinàmiques, els matisos, les forces interiors que la música recorre com si es tractés de corrents submarins d’aquests que se’t poden endur mar endins mentre la superfície sembla calmada i serena”.
  L’autor, que sempre ha confessat ser bon nedador, respecta el mar i els seus secrets tant o més que els secrets de la música que, un cop escrita la darrera nota sobre el pentagrama, deixen d’estar en mans de l’autor per posar-se a disposició dels intèrprets que han de dur l’obra a bon port.


  David Puertas

5 productes més a la mateixa categoria: