Música de cambra Hi ha 225 productes.

Música de cambra
  • 19,36 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Una obra que denota una gran maduresa en el llenguatge, un bon coneixement de l’instrument solista, una gran llibertat modulatòria i una equilibrada fluïdesa de la variació rítmica.

    19,36 €
  • 7,79 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Els personatges de la Commedia dell’Arte han estat referència en molts àmbits de la creació. En aquesta sonata el personatge de Colombina, tal com està tractat en el poema de Verlaine, és la referència que determina la composició.

    7,79 €
  • 18,15 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Aquesta és una obra madura i sòlida, on l’autor demostra altra vegada el coneixement de les possibilitats de l’instrument solista i les del llenguatge cambrístic.

    18,15 €
  • 11,34 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Composta durant la primavera de 1966, la Sonata per a piano és una obra fresca i directa, estructurada en tres moviments i que comporta una certa dificultat, bé que no explora totes les possibilitats de l’instrument ni exigeix un virtuosisme extrem a l’intèrpret.

    11,34 €
  • 15,13 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    Benejam va ser un excel·lent violinista i també un excel·lent compositor. No és estrany, doncs, que les obres que va dedicar al seu instrument siguin d’una qualitat i un bon gust exquisits.

    15,13 €
  • 9,08 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    Les peces per a piano que componen aquest recull provenen de diferents èpoques i moments vitals. Abracen un període força ampli que va des del 1936 fins al 1952, que es correspon bastant amb el temps en què els va ser aplicada la “depuració política” als dos mestres, pare i fill. Els manuscrits han estat guardats durant tots aquests anys a l’arxiu de la...

    9,08 €
  • 18,15 €

    Autor: Soto, Pere

    Edició: Digital

    En aquest quartet Pere Soto fa volar la seva imaginació creant una divertida història imaginària sobre l’hipotètic viatge de Django a la Havana. Amb la barreja del son cubano i la pompa manouche, aconsegueix fusionar dues essències i estètiques en una proposta ben original, tot un repte per a un quartet atrevit.

    18,15 €
  • 7,78 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    En els 23 estudis d'’aquest Primer Llibre, l’'estudiant hi trobarà unes peces breus on el registre es va ampliant de manera progressiva.

    7,78 €
  • 18,15 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    En el Trio de corda núm. 1 (1956) Lluís Benejam juga amb la sonoritat de dos violins i una viola amb una concepció clàssica però amb esperit modern.

    18,15 €
  • 6,05 €

    Autor: Civilotti, Alejandro

    Edició: Digital

    La Cadencia és una peça breu que amb una gran musicalitat posa a prova les qualitats tècniques de l’intèrpret.

    6,05 €
  • 7,27 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    És una Cançó i Dansa per a guitarra sola, treballada sobre una melodia popular en la Cançó i sobre el tema principal d’una de les masurques de Chopin per a piano en la Dansa. De la Cançó, destaquem l’estructura pròpia del cançoner català, i de la Dansa, les variacions coloristes tan harmòniques com melòdiques i la referència a El Cant dels Ocells.

    7,27 €
  • 13,96 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Digital

    La música de Lluís Benejam flueix d’un esperit obert, vitalista, permeable a influències diverses. Hi trobem reminiscències modals, de l’impressionisme i del jazz, incorporades per una manera personal d’entendre la música.

    13,96 €
Mostrant 97 - 108 de 225 elements