Música de cambra Hi ha 197 productes.

Música de cambra
 • 13,26 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  La genealogia d'aquesta partitura es remunta a uns cinc moviments per a violoncel sol escrits a mitjans de l'any 2013, en els quals, a finals del mateix any s'hi afegeixen d'altres moviments, que es convertiran en la segona suite. Soler triga una mica més en escriure la tercera, raó per la qual confereix certa independència de les dues anteriors.

  13,26 €
 • 18,15 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  El Trio per a violí, violoncel i piano núm. 1 de Lluís Benejam s’estructura en quatre moviments, té una durada que s’apropa als vint minuts i presenta un caràcter general optimista i romàntic.

  18,15 €
 • 26,52 €
  Venda!

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Escrita el febrer de 2007, fou un primer estudi per a l'òpera que vaig composar entre l’estiu d’aquell any i finals de 2009. 

  26,52 €
 • 18,69 €

  Autor: Bacchus, Peter

  Edició: Digital

  El primer temps és un andante molt líric confegit per a tres flautes i flauta en sol. El segon temps és un moto perpetuo que comença amb quatre flautes en do. El tercer temps s'uneix directament amb el quart temps, desenvolupant-se sobre un ostinato. El quartet acaba amb un final virtuós i brillant.

  18,69 €
 • 11,80 €

  Autor: Bacchus, Peter

  Edició: Digital

  Aquesta obra vol ser un homenatge al compositor i flautista Robert Dick que explora a fons els recursos de l’instrument, The other flute, com deia Dick. L’intèrpret trobarà en aquesta obra tot un repte per a assolir i descobrirà un mon de possibilitats sonores de la flauta.

  11,80 €
 • 8,14 €

  Autor: Baldrís, Carlota

  Edició: Digital

  L’obra està inspirada en la màgica nit de Sant Joan i proposa que ens deixem endur per un petit viatge al món de les emocions, passant de la calma a l’alegria, de la melangia a la plenitud, de la festa a la reflexió més íntima.

  8,14 €
 • 7,62 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  Benejam va ser un excel·lent violinista i també un excel·lent compositor. No és estrany, doncs, que les obres que va dedicar al seu instrument siguin d’una qualitat i un bon gust exquisits.

  7,62 €
 • 9,83 €

  Autor: Capdevila, Mercè

  Edició: Digital

  L'obra Corn d'or està formada per sons ràpids i comprimits, que per la seva densitat, poden ser escoltats com a una massa. En els moments lents es descomprimeix i s’afluixa la massa, el so s’expandeix i es desgrana, se separa, tot projectant-se en forma de frases o sons aïllats en diferents qualitats, direccions i altures.

  9,83 €
 • 9,68 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  Dos temes de Verdi serveixen per generar variacions i juxtaposicions que mai no hi apareixen de la mateixa manera.

  9,68 €
 • 8,61 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  Les possibilitats del piano únicament en el registre greu han estat explorades per diversos autors al llarg del segle XX, però en aquesta ocasió la música de Soler busca més l’expressivitat que no pas el virtuosisme.

  8,61 €
 • 10,01 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  L'obra Au pays de la soif et de la peur, de gran expressivitat, es desenvolupa en moviments lents i aprofita els registres dels dos instruments en tota la seva amplada. La interpretació de l’obra exigeix el màxim als intèrprets i, sobretot, requereix una compenetració extrema.

  10,01 €
Mostrant 49 - 60 de 197 elements