Violí Hi ha 69 productes.

  • 12,58 €

    Autor: Cervelló, Jordi

    Edició: Digital

    Dos moviments per a Trio (violí, violoncel i piano) és una de les primeres obres que va compondre Jordi Cervelló l´any 1968. Els dos moviments són un Adagio i un Allegro energico.

    12,58 €
  • 8,14 €

    Autor: Garcia Gago, Josep

    Edició: Digital

    El Caliu és una petita reflexió dialogada entre pares i fills, a l’entorn de la llar de foc en els primers freds tardorals. Els quatre instruments de corda personifiquen els membres de la unitat familiar, en plena conversa.

    8,14 €
  • 8,72 €
  • 18,15 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    Esguards silents és una obra en tres moviments, Incertesa, Desconcert i Desolació, on cada un d’ells pretén expressar un estat emocional, tal i com els podria sentir un nen d’un país qualsevol, davant d’una guerra.

    18,15 €
  • 11,92 €

    Autor: Taverna-Bech, Francesc

    Edició: Digital

    El contingut de l’obra Graffiti gira a l’entorn d’aquesta mena de desolació en què viu la societat actual a causa d’uns hàbits imposats per l’exercici del poder d’uns pocs. D’alguna manera l’art del graffiti expressa aquesta rebel·lió vers el sistema, creant un món de grafismes fantasiosos que fugen de l’opressora cotidianitat.

    11,92 €
  • 7,56 €

    Autor: Borgunyó, Agustí

    Edició: Digital

    L’Idil·li per a trio (violí, violoncel i piano) d'Agustí Borgunyó és una obra breu plena d’intensitat, de lirisme i de força expressiva.

    7,56 €
  • 9,01 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    Impromptu núm. 21 per a dos violins de Francisco Fleta Polo és una obra fresca i directa: dos violins que dialoguen i barregen les seves veus en un moment musical agradable i d’esperit alegre.

    9,01 €
  • 11,06 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    11,06 €
  • 9,08 €

    Autor: Bozzo, David

    Edició: Digital

    L’Inspiration d’un Ange és un cicle de cinc petites miniatures per a violí i piano d’una gran simplicitat però amb una enorme profunditat musical.

    9,08 €
  • 13,38 €

    Autor: Guinjoan, Joan

    Edició: Digital

    D'acord amb el títol, Miniaturas està construïda amb petites cèl·lules temàtiques. La primera peça es caracteritza pel joc de contrastos. La següent parteix d'un ambient desolat fins a abastar un marcat lirisme i l'última fa esment a un ritme progressivament complex que acaba amb el tic-tac del metrònom.

    13,38 €
  • 11,34 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    L’obra Moebius Trio de Rodríguez Picó recull les propietats peculiars de la cinta utilitzant preferentment temes construïts amb notes llargues que donen una sensació de superfície plana i ondulant, i relacionant els diversos fragments, com si el recorregut sempre tornés al punt de partida.

    11,34 €
  • 7,27 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    El Nocturn per a violí està dividit en dos fragments contrastats, un de lent, i un altre de més ràpid i mogut, amb intervals amplis.

    7,27 €
Mostrant 13 - 24 de 69 elements