Orquestra de corda Hi ha 25 productes.

  • 26,61 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Paper

    L'Elegia sobre un tema incaic és una peça breu. Aquesta brevetat externa s'adequa perfectament amb una concisió interna del llenguatge, que atorga a l'obra unes proporcions gairebé simètriques, sense cap moment de defallença ni de descurament.

    26,61 €
  • 19,00 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Paper

    El Concert per a trompeta i orquestra de corda de Lluís Benejam compta amb els tres moviments canònics i tota ella està impregnada d’un cert caràcter popular i juganer: malgrat que en cap moment cita temes tradicionals, els elements rítmics que utilitza des del primer fins al darrer compàs li donen un esperit molt proper, directe i amable.

    19,00 €
  • 16,70 €

    Autor: Benejam, Lluís

    Edició: Paper

    El Poema de Lluís Benejam (estrenat l'any 1954) està escrit sense intencions descriptives ni sota suggeriments de cap tema literari. Encara que l’autor pugui evocar sentiments tan humans com la tristor i l’alegria, o els que desperta la contemplació de la Natura, Poema pretén ser una obra basada sobre valors únicament musicals.

    16,70 €
  • 16,50 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Paper

    Del Concertino per a Piano i Cordes podem destacar-ne una construcció orgànica i planera, feta amb economia i senzillesa en les idees i en els gestos musicals que li donen unitat, transparència i claredat.

    16,50 €
  • 26,00 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Paper

    Esguards silents és un concert per a guitarra i orquestra de corda en tres moviments, titulats Incertesa, Desconcert i Desolació. Cada un d’aquests moviments pretén expressar l’estat anímic, tal com el pot percebre un nen d’un país qualsevol, davant dels horrors d’una guerra.

    26,00 €
  • 33,43 €

    Autor: Borràs, Teresa

    Edició: Paper

    Durant un equinocci de tardor, quan el dia i la nit tenen gairebé la mateixa llargària, Teresa Borràs va enllestir el seu opus 100, una composició que bé podria representar el canvi d’estació. La compositora, com és habitual en el seu llenguatge, s’inspira en la forma clàssica i en l’harmonia tradicional, però ens mostra des de bon principi una voluntat...

    33,43 €
  • 26,00 €

    Autor: Puertas, David

    Edició: Paper

    Al Divertiment de Nadal per a orquestra de corda hi trobareu Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.

    26,00 €
  • 20,80 €

    Autor: Ferrer, Enric

    Edició: Paper

    Va ser un encàrrec del fagotista Vasil Nikolov. És un concert, d’una certa austeritat i intimisme, i al mateix temps permet al fagot desplegar-hi les seves capacitats captivadores i màgiques. Vasil Nikolov amb l’Orquestra Simfònica de Radio Sofia i sota la direcció de l’autor l’ha enregistrat en el CD que apareixerà properament.

    20,80 €
  • 36,00 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Paper

    Examinant-les i interpretant-les trobaran l’exquisit saber fer de Joaquim Serra com a compositor i instrumentador.    

    36,00 €
  • 22,00 €

    Autor: Armenter, Xavier

    Edició: Paper

    L’obra consta de tres moviments inspirats en els records d’unes vacances del compositor un estiu al Departament de l’Ariège regió a la vora els Pirineus. 

    22,00 €
  • 20,00 €

    Autor: Romaní, Raimon

    Edició: Paper

    Un capaltard d’octubre és una obra, en què el text expressa un progressiu endinsament confiat en la natura, d’algú a la recerca del seu mon interior. El text prové de la primera part del poema en quatre seccions titulat Tarda i Vespre que Màrius Torres va escriure l’any 1941.

    20,00 €
Mostrant 13 - 24 de 25 elements