Vent fusta Hi ha 87 productes.

 • 23,00 €

  Autor: Civilotti, Alejandro

  Edició: Paper

  Els tres moviments de l'obra fan referència als diferents estils de música que tenen a veure tant amb la literatura musical d'Argentina, com del passat musical de l'autor, molt lligat al tango i al folklore.

  23,00 €
 • 11,20 €

  Autor: Civilotti, Alejandro

  Edició: Paper

  Aquesta obra va sorgir com a resultat d’una trobada plàstico-musical l’any 1999 com a reflexió de la interacció artística i humana entre ambdós creadors, Arau (escultures) i Civilotti (obres musicals). Aquesta edició conté les peces per a clarinet sol.

  11,20 €
 • 25,00 €

  Autor: Juárez Bayón, Antonio

  Edició: Paper

  El Saxofoncromático és un mètode per a l'estudi de grau superior de saxòfon, basat en exercicis de progressió cromàtica, amb la finalitat de perfeccionar la digitació en tots els registres de l'instrument.

  25,00 €
 • 9,93 €
 • 13,15 €

  Autor: Coll, Xavier

  El Tango és un tango moderno en la línia dels de Piazzolla. En contraposició al tango, tan relacionat amb els suburbis de Buenos Aires, la chacarera és rural. Com que aquesta música te una forta arrel popular, l’intèrpret pot adaptar-la segons la seva creativitat sempre tenint en compte l’essència de cada una de les peces.

  13,15 €
 • 15,00 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Paper

  El Capricho concertante núm. 3 és una obra en dos moviments per a flauta i guitarra. L’ordre dels factors en aquesta obra no altera el producte ja que tan un instrument com l’altre estan tractats en mode concertant sense predomini d’un sobre l’altre.

  15,00 €
 • 12,00 €

  Autor: Homs, Joaquim

  Edició: Paper

  En aquest Duet per a flauta i guitarra totes les línies melòdiques es deriven de la fluctuació dels intervals compresos en l’àmbit de terceres menors i majors de to melangiós que, en els moments de major intensitat expressiva s’expandeixen en línies més amples i acords.

  12,00 €
 • 12,00 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Paper

  Llacada és una obra per a flauta i guitarra d'Enric Ferrer; llacada és, també, el llot que deixa una riuada en retirar-se dels camps inundats. L'autor dedica l'obra a David Sanz i Jordi Gendra.

  12,00 €
 • 13,00 €

  Autor: Eckart, Edmundo

  Edició: Paper

  Mahlers traum es tracta d’una peça que comença amb un tema que fa pensar en l’esperit de la Träumerei o Reverie –somni- de Robert Schumann; però cap al final de l‘obra pren girs i harmonies pròpies de Gustav Mahler.

  13,00 €
 • 12,00 €

  Autor: Bosch, Lluís M.

  Edició: Paper

  És una peça evocadora i suggerent. Composta per quatre moviments breus que representen un punt d’inflexió mentre renovem les idees. La flauta i la guitarra dialoguen amb nostàlgia i vitalitat continguda alhora. La peça fou escrita la tardor del 1996.

  12,00 €
 • 19,33 €

  Autor: Granados, Enric

  Edició: Paper

  Aquesta sèrie de Valsos Poètics ens mostra una música d’inspiració clarament romàntica, on s’alternen moments apassionats i melangiosos, tendres i humorístics, emmarcats entre dues peces brillants i virtuosístiques: la introducció i la conclusió, que ens condueix de nou al primer vals a manera de recapitulació emotiva de l’obra.

  19,33 €
 • 8,57 €
Mostrant 37 - 48 de 87 elements